Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO – VIDEO. Lucrări de mântuială pe un drum judeţean din Sălaj. La două luni de la aşezarea covorului asfaltic au început deja lucrările de decopertare


Deşi lucrările de modernizare ale Drumului Judeţean DJ 108 E au fost finalizate în urmă cu două luni, covorul asfaltic a rezistat doar câteva zile până să apară primele fisuri, astfel că constructorul a fost obligat să intervină deja pentru reabilitarea drumului. Administraţia locală de la Năpradea a sărit ca arsă, cu atât mai mult cu cât primarul şi viceprimarul au atenţionat şi sesizat Consiliul Judeţean Sălaj încă din timpul lucrărilor că acestea nu se execută cum trebuie


Situaţie incredibilă pe Drumul Judeţean 108E, între localităţile Năpradea şi Someş Guruslău.

În urmă cu două luni au fost efectuate lucrări de reabilitare şi modernizare, iar pe acest sector de drum a fost aşternut un covor asfaltic de care să se bucure cei care circulă pe acest tronson mulţi ani de acum înainte.

Doar că… “minunea” a durat doar câteva zile. Astfel, după câteva zile pe noul sector de drum proaspăt asfaltat au început să apară primele fisuri. Administraţia locală din Năpradea a sărit ca arsă când a sesizat ce fel de lucrări se execută, iar primarul Vasile Fodor şi viceprimarul Eugenia Pop au atras atenţia Consiliului Judeţean Sălaj despre faptul că lucrările nu sunt executate cum trebuie.

Prin urmare, constructorul nu a terminat bine de asfaltat, că a luat-o de la capăt. De această dată, nu pentru asfaltare, ci pentru remedierea lucrările de mântuială făcute.

În prezent, la două luni de la “finalizarea” lucrărilor, în comuna Năpradea este din nou în şantier pe acel sector de drum, iar constructorul lucrează de zor pentru a remedia cele stricate. Astfel, în zonă se execută lucrări de decopertare, după care se va asfalta din nou!?

“Pe acest drum a fost pus covor asfaltic în urmă cu două luni, dar au început deja decopertările. Evident, fisurile în asfalt au apărut la 3 – 4 zile după ce s-a pus covorul asfaltic. Greu de crezut, dar acesta e adevărul. Am adus şi atunci în atenţia celor responsabili de această lucrare, respectiv, Consiliul Judeţean Sălaj, problemele apărute pe această porţiune de drum. Rezultatul este cel pe care îl vedem astăzi. Se decopertează a treia oară pentru a repara toate gropile şi denivelările apărute. S-a decopertat pe ambele sensuri de mers, fără a fi semnalizate aceste lucrări, punând siguranţa celor aflaţi în trafic în mare pericol. Dar ce mai contează… vin alegerile, trebuie să se asfalteze cu orice preţ! Dacă vă mai amintiţi, lucrările la acest drum au început în ajunul alegerilor prezidenţiale, au decopertat atunci o mare porţiune de drum şi ne-au lăsat aşa toată iarnă, să circulăm cum om vrea. Acum, tot în apropierea alegerilor, au apărut alte decopertări… poate ne lasă aşa până la celelalte alegeri!”, a tunat Eugenia Pop, viceprimarul comunei Năpradea.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj