Connect with us

FOTBAL

Gueye Mansour: “Am ales Şimleul pentru antrenor. Vreau să dau cât mai multe goluri”


Fotbalistul senegalez spune că a ales să vină la Şimleu, datorită relaţiei sale de prietenie pe care o are cu antrenorul George Zima. Manosur a fost impresionat de condiţiile de la Şimleu şi abia aşteaptă să debuteze la noua sa echipă, pentru care îşi propune să marcheze cât mai multe goluri


Cel mai sonor transfer reuşit de Sportul Şimleu este Gueye Mansour. Senegalezul a ajuns prima dată în România, în 2004, când a venit la Poli Timişoara, formaţie pentru care a jucat până în 2011. În prima ligă a reuşit goluri spectaculoase, iar într-un meci cu Steaua a marcat dintr-o foarfecă, devenind celebru prin execuţia respectivă. Mansour a mai trecut pe la CS Buftea, Gloria Buzău, ACS Şirineasa, Ripensia Timişoara şi Flacăra Horezu, echipă de care s-a despărţit cu două goluri marcate în prima etapă din Liga a III-a.

Mansour a ajuns luni seară la Şimleu şi a fost impresionat de condiţiile găsite la o echipă nou-promovată în Liga a III-a.

“La Şimleu sunt condiţii bune pentru Liga a III-a şi am decis să vin la această echipă pentru antrenor. George Zima este prietenul meu şi el m-a convins să vin la Sportul. Sper să avem un parcurs cât mai bun în campionat şi să dau cât mai multe goluri. Acesta este rolul meu. Încă nu am văzut echipa cum joacă, dar prin multă muncă cred că vom obţine rezultate bune în campionat”, ne-a declarat senegalezul  Gueye Mansour.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL