Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu şi SCM Zalău, sancţionate de FRF după duelul din Cupa României


Având în vedere că fiecare echipă a încasat mai mult de cinci cartonaşe galbene în duelul de miercurea trecută, în baza Regulamentului Disciplinar, ambele formaţii au fost sancţionate cu o penalitate sportivă de 230 de lei


Duelul dintre Sportul Şimleu şi SCM Zalău a deschis sezonul fotbalistic şi în Sălaj, fiind primul meci oficial după şase luni.

Favorită clară a duelului de sub Măgură a fost SCM Zalău, însă câştig de cauza a avut Sportul Şimleu, care s-a impus cu 8 – 7 după loviturile de departajare.

A fost un joc intens, în care arbitrul a umblat de multe ori la buzunarul cu cartonaşe, astfel că fiecare echipă a încasat mai mult de cinci cartonaşe galbene. Aceast lucru le-a adus celor de la Sportul Şimleu şi SCM Zalău o mică sancţiune din partea Comisiei de Disciplină a FRF.

În baza articolului 78/A, din Regulamentul Disciplinar, Sportul Şimleu şi SCM Zalău au primit o penalitate sportivă de 230 de lei, ca urmare a faptului că fiecare echipă a încasat mai mult de cinci cartonaşe galbene.

În Cupa României, Sportul Şimleu a mers mai departe şi va evolua marţi în  faza a II-a, în deplasare la CSM Sighetu Marmaţiei.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL