Connect with us

BOX

Stadionul “Măgura”, între meciuri de Liga a III-a şi antrenamente de box

Stadionul din oraş este casa echipei de fotbal Sportul Şimleu, echipă ce evoluează în Liga a III-a, dar în aceste zile este şi casa pugiliştilor de la CSM Zalău care se pregătesc pe “dreptunghiul verde” din Şimleu


În a doua jumătate a lunii iunie, pugiliştii de la CSM Zalău au reluat antrenamentele pe Stadionul Municipal Zalău, după o pauză de câteva luni cauzată de pandemia de coronavirus. Însă, în ceea ce priveşte sportivii secţiei din Şimleu Silvaniei, şi aceştia se pregăteau tot pe Municipalul din Zalău, făcând naveta la antrenamente.

Asta s-a întâmplat până la începutul lunii septembrie. Astfel, după o pauză de aproape şapte lunii, pugiliştii secţiei din Şimleu Silvaniei se pot antrena din nou, “acasă”, nu acasă în mediul online cum s-a întâmplat în perioada stării de urgenţă, ci acasă pe Stadionul “Măgura” din Şimleu Silvaniei.

Stadionul este casa echipei de fotbal Sportul Şimleu, formaţie care reprezintă oraşul în Liga a III-a, dar pentru câteva săptămâni va fi şi casa pugiliştilor şimleuani de la CSM Zalău.

Sportivi se pregătesc sub comanda antrenorilor Adrian Popuţea şi Ioan Dragoş cu gândul la competiţiile oficiale. “Am început antrenamentele de marţi la Şimleu Silvaniei. Am mai făcut şi antrenamente în mediul online, iar unii sportivi au mai venit şi la Zalău. Deocamdată muncim pe Stadion, dar o să intrăm în sala de sport cam în două-trei săptămâni”, ne-a informat Adrian Popuţea, antrenor la CSM Zalău.

Totodată, să mai spunem faptul că Diana Tănăsescu şi Margareta Hidigan, campioanele naţionale la box feminin, ambele din Şimleu Silvaniei au început o nouă etapă  în viaţa lor, cursurile liceale.

Cele două campioane sunt în clasa a IX-a a Liceului cu Program Sportiv “Avram Iancu” din Zalău, fiind cazate la Hotel Stadion, având asigurată şi masa.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in BOX