Connect with us

ARTE MARTIALE

Vizită specială la deschiderea secţiei de karate de la SCM Zalău

Preşedintele Federaţiei Române de Karate  Tradiţional a fost prezent la Zalău la finalul săptămânii trecute, pentru a lua parte la deschiderea oficială a secţiei de karate tradiţional din cadrul Sport Club Municipal  Zalău, clubul Primăriei municipiului Zalău


După ce a luat fiinţă în vara anului 2019, Sport Club Municipal Zalău avea şapte secţii, fotbal, atletism, box, tenis, tenis de masă, lupte şi handbal. Doar secţia de fotbal a avut activitate prin echipa care activează la nivelul Ligii a III-a. Ulterior, s-au înfiinţat alte trei secţii noi, volei, karate tradiţional şi judo.

Activitatea la secţia de volei a început deja, iar echipa a fost înscrisă în Divizia A1 şi la finele săptămânii trecute a avut deschiderea oficială şi a secţiei de karate tradiţional.

A fost un eveniment special, care s-a bucurat de vizita preşedintelui Federaţiei Naţionale de Karate Tradiţional, Nicolae Mărăndici.

La acest eveniment au mai luat parte primarul Zalăului, Ionel Ciunt, dar şi directorul SCM Zalău, Marcel Ţîrle şi antrenorul secţiei de karate tradiţional, multiplul campion mondial, european şi naţional, Călin Marincaş.

“Am avut deosebita plăcere de a primi  vizita domnului Nicolae Mărăndici, preşedintele Federaţiei Române de Karate Tradiţional. În cadrul întâlnirii am discutat despre secţia de karate, una dintre cele mai noi secţii din cadrul SCM Zalău. Pentru tinerii sportivi pasionaţi de karate am înfiinţat această secţie în municipiu. Faptul că avem sprijin de la nivel naţional este un lucru îmbucurător, iar principalii beneficiari ai acestei colaborări sunt sportivii”, spune primarul Ionel Ciunt.

În cadrul acestui eveniment, primarul municipiului Zalău a primit şi o plachetă de apreciere din partea preşedintelui Federaţiei Române de Karate Tradiţional.

“Vă mulţumesc domnule Mărăndici pentru placheta de apreciere oferită şi îmi doresc ca împreună cu dumneavoastră şi antrenorul Călin Marincaş să facem Zalăul campion la karate tradiţional”, a conchis Ciunt.

În final, să amintim faptul că la finalul acestei săptămâni are loc un important eveniment de arte marţial. Astfel, în perioada 18 – 20 septembrie, pe scena de pe esplanada Dunării şi platoul acesteia din Brăila, va avea loc Finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional pentru cadeţi, juniori, tineret şi seniori. Este a XXIX-a ediţie a evenimentului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE