Connect with us

FOTBAL

Arnold Neuers a plecat din nou de la SCM Zalău!


Revenit în această vară la echipă, Arnold Neuers a jucat doar în câteva amicale pentru formaţia zălăuană şi chiar înainte de începutul sezonului a părăsit echipa, invocând anumite probleme personale


În vară, SCM Zalău a avut suficient timp la dispoziţie să îşi facă lotul pentru sezonul 2020 – 2021, astfel că cei din conducere au putut alege cele mai bune soluţii de pe piaţa transferurilor.

Sub Meseş au venit jucători cu cv-uri bune, însă conducerea s-a zbătut să aducă şi un atacant de valoare. Pe lângă Mihai Petra, formaţia zălăuană a mai vrut  un jucător de atac, dar până la urmă a decis să-l repatrieze pe Arnold Neuers. Atacantul francez a venit în luna iulie la echipă şi a fost folosit în amicale, el reuşind să şi înscrie câteva goluri. Fotbalistul a apucat să joace doar în partidele amicale, deoarece chiar înainte de startul sezonului, Arnold Neuers a părăsit echipa.

“Din cauza unor probleme în familie, Arnold Neuers şi-a reziliat contractul şi a plecat de la echipă. Am rămas descoperiţi şi  ne-a luat prin surprindere plecarea sa ţinând cont că noi în ultimele amicale ne-am axat pe el”, spune antrenorul Marius Paşca imediat după jocul cu Sportul Şimleu, din Cupa României.

Arnold Neuers a avut o perioadă bună la SCM Zalău, în sezonul trecut, iar în turul de campionat a fost al doilea marcator al echipei, cu cinci goluri.

În iarnă, atacantul a plecat de la Zalău, iar atunci conducerea tehnică a luat decizia de a renunţa la jucător şi din cauza faptului că Arnold ştia doar limba franceză şi comunicarea cu el era grea.

Două goluri a marcat Arnold Neuers în partidele amicale din vară, cu CSM Satu Mare şi Minaur Baia Mare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL