Connect with us

Ştiri din Sălaj

Lucrări de modernizare la şcoala din Sântă Măria

Cu bani primiţi de la minister, dar şi cu o contribuţie de la bugetul local, Primăria Sânmihaiu Almaşului a lucrat în această perioadă la şcoala din Sântă Măria, iar cea mai importantă investiţie la această şcoală o reprezintă grupurile sanitare


Fiecare comunitate s-a pregătit cât a putut de bine pentru începerea noului an şcolar.

Şi Primăria Sânmihaiu Almaşului a încercat să ofere condiţiile cele mai bune pentru elevi, iar administraţia locală a decis să modernizeze chiar şi şcoala din Sântă Măria, acolo unde învaţă doar aproximativ 40 de copii.

Astfel, cu bani primiţi de la Minister, dar şi cu o contribuţie din partea Primăriei s-a lucrat la cosmetizarea clădirii, iar cea mai importantă investiţie o reprezintă grupurile sanitare. Această lucrare s-a finalizat iar băile interioare au fost funcţionale încă din prima zi a anului şcolar.

”Anul şcolar a început în condiţii bune şi pentru elevii de la şcoala din Sântă Măria. Băile s-au finalizat şi sunt funcţionale. S-a mai lucrat la refacerea sobelor şi urmează să montăm centrala termică”, spune primarul Cornel Lung.

Aproximativ 150.000 de lei au costat investiţiile de la şcoala din Sântă Măria, unde mai învaţă aproximativ 40 de copii, din ciclul primar.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj