Connect with us

Ştiri din Sălaj

Florin Florian, candidat pentru funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj. Sănătate pentru TOŢI!


Candidatul PSD la preşedinţia Consiliului Judeţean Sălaj îşi propune să continue investiţiile în infrastructură şi aparate de ultimă generaţie în spitale, precum şi să atragă specialişti în acest domeniu


Florin Florian are idei inovatoare pe care doreşte să le pună în aplicare. Susţinut de PSD, Florin va candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj şi îşi propune să ducă mai departe proiectele începute de Tiberiu Marc, dar şi să se zbată pentru a obţine noi modalităţi care să aducă un plus judeţului.

Şi pe vremea când ocupa funcţia de prefect al judeţului Sălaj, Florin Florian a demonstrat că prin muncă şi efort se poate aduce o îmbunătăţire a nivelului de trai din judeţul nostru. Dacă va câştiga funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, prioritatea lui Florin Florian va fi  dezvoltarea unor domenii majore, precum cel al sănătăţii. Consiliul Judeţean Sălaj are în implementare şi pregătire proiecte de peste 146 de milioane de lei la Spitalul Judeţean Zalău. Florin Florian susţine că investiţiile în infrastructură şi aparate de ultimă generaţie, precum şi atragerea specialiştilor aşa cum s-a făcut deja prin acordarea de locuinţe de serviciu trebuie să continue pentru sănătatea sălăjenilor.

“Sănătatea reprezintă o prioritate pentru fiecare om. Şi pentru actuala administraţie judeţeană a reprezentat o prioritate să investească în acest domeniu care ne priveşte pe toţi. Dovadă stă transformarea în BINE a condiţiilor spitaliceşti din cea mai importantă unitate medicală cu paturi a Sălajului. Pentru mine, investiţiile în infrastructură medicală, în aparatura medicală şi atragerea de noi specialişti în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău reprezintă obiective cărora le acord o atenţie deosebită. Proiectul meu pentru sălăjeni este SĂNĂTATE pentru TOŢI”, spune Florin Florian.

Pentru început au fost mai multe etape în care spitalul a fost dotat cu aparatură şi echipamente medicale. În prezent, se derulează alte proiecte importante pe care Florin Florian doreşte să le ducă la bun sfârşit. Există un program de investiţii care îşi propune să crească adresabilitatea şi accesul la serviciile medicale. Două proiecte de dotare cu aparatură medicală a spitalului sunt începute şi în derulare.

Totodată, un alt proiect se află în derulare în zona Spitalului Judeţean. E vorba despre parcare şi spaţiu de agrement, într-un proiect început în mandatul lui Tiberiu Marc. Actualul preşedinte al Consiliului Judeţean e încrezător că Florin Florian este omul potrivit şi capabil pentru a duce la bun sfârşit această investiţie. “Această parcare pe care am început-o, încercăm să o terminăm în cel mai scurt timp. Intenţionăm să mai adăugăm un nivel, astfel încât numărul locurilor de parcare să crească la circa 150”, spune Tiberiu Marc.

Aceste proiecte importante depăşesc suma de 5 milioane de euro, obiectivul autorităţilor fiind creşterea adresabilătăţii, dar şi permiterea persoanelor care au nevoie de servicii de sănătate. Totodată, se doreşte asigurarea unui acces mai simplu şi mai facil la Spitalul Judeţean Zalău.

Florin Florian este omul care preferă faptele şi nu vorbele şi, tocmai în acest sens, în perioada când a fost prefect a muncit pentru dezvoltarea judeţului. Una dintre investiţiile la care a pus umărul candidatul la preşedinţia Consiliului Judeţean Sălaj este chiar construirea unui Centru de permanenţă la Şimişna.

 

“În timpul mandatului de prefect al judeţului Sălaj, am pus umărul la înfiinţarea acestui centru de îngrijire, cu gândul la persoanele vârstnice care au nevoie de îngrijire medicală mai aproape de casă. Din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj voi continua să aduc serviciile publice cât mai aproape de cetăţeni”. Florin Florian – candidat pentru funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj

Votaţi poziţia numărul 1 pe buletinul de vot pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Sălaj

Votaţi poziţia numărul 1 pe buletinul de vot pentru Consiliul Judeţean Sălaj


Comandat de: Partidul Social Democrat, filiala Sălaj
Executat de: Breje Sorin Andrei PFA
Cod Unic de Identificare AEP: 21200019

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj