Connect with us

FOTBAL

Adrian Micaş, primul gol în Liga a II-a

Mijlocaşul de la ACSF Comuna Recea a marcat pentru echipa sa în meciul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, meci pierdut de maramureşeni, pe teren propriu. A fost şi un duel al sălăjenilor, zălăuanul Alexandru Băican fiind titular la echipa adversă


Începând din acest sezon, judeţul Sălaj are patru jucători la nivelul Ligii a II-a.

Dacă Alexandru Cherecheş (Concordia Chiajna), Alexandru Băican (Viitorul Pandurii Târgu Jiu) şi Romario Rus (ACSF Comuna Recea) sunt jucători cu experienţă la nivelul ligii secunde, Adrian Micaş se află la primul sezon în Liga a II-a.

Mijlocaşul de la ACSF Comuna Recea a ajutat echipa maramureşeană să promoveze în eşalonul secund şi în primele trei etape a fost titular la centrul terenului în sistemul de joc gândit de Ciprian Danciu.

În cele trei etape scurse din acest sezon, echipa din Recea nu a cunoscut gustul victoriei, nici măcar al egalului, deşi a fost foarte aproape la finele săptămânii recent încheiate, în jocul cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

A fost un meci nebun pe Stadionul Central din Recea, gorjenii reuşind să se impună la capătul unui joc cu şapte goluri marcate, scor 3 – 4. Deşi a fost un eşec, pentru Adrian Micaş acest joc va rămâne în memorie ca meciul în care a marcat primul gol în Liga 2.

Micaş a marcat golul doi al maramureşenilor, la scorul de 1 – 3, după un şut de la aproximativ 25 de metri.

“Sunt fericit că am reuşit să înscriu, contează mult pentru moralul meu. Sunt sigur că ne vom reveni şi eu cred că în meciul cu Slatina putem câştiga primele puncte. Am făcut meciuri bune, în ciuda rezultatelor şi putem mai mult de atât”, ne-a declarat Adrian Micaş.

În etapa următoare, ACSF Comuna Recea se deplasează la Slatina, pentru duelul cu CSM, o altă echipă nou-promvoată şi care se află în aceeaşi situaţie cu gruparea maramureşeană, după primele trei etape. Duelul dintre CSM Slatina şi ACSF Comuna Recea va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00.

Adrian Micaş evoluează la ACSF Comuna Recea, sub formă de împrumut de la “U” Cluj.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL