Connect with us

JUNIORI

CSS Zalău şi Academia de Volei “Marius Lazăr” şi-au aflat adversarii din campionatele de juniori şi cadeţi


În noul sezon, CSS Zalău va participa atât la juniori, cât şi la cadeţi, în timp ce Academia de Volei ”Marius Lazăr” va avea reprezentantă doar la cadeţi


Federaţia Română de Volei a stabilit recent componenţa seriilor din Campionatele Naţionale de Juniori şi de Cadeţi. Şi în acest an, judeţul Sălaj va fi reprezentat de două echipe.

Este vorba despre CSS Zalău, formaţie care va participa atât la juniori, cât şi la cadeţi şi Academia de Volei “Marius Lazăr” care va participa doar la cadeţi. Sigur, cele două echipe vor avea şi echipe de speranţe şi minivolei, însă, deocamdată la acele categorii de vârstă nu este decis nimic.În ceea ce priveşte Campionatul Naţional de Juniori, la startul ediţiei 2020 – 2021 s-au înscris 20 de echipe care au fost împărţite în patru serii, a câte cinci formaţii fiecare.

CSS Zalău a fost repartizată în Seria D, alături de formaţii precum CSS 2 Baia Mare, CSS Lapi Dej, LPS Bihorul Oradea şi LPS Bistriţa. Primele trei clasate din fiecare serie se vor califica la turneul semifinal. În acest an se vor organiza doar trei grupe semifinale, urmând ca primele două clasate să obţină biletele pentru turneul final.Turneul final de juniori va avea şase echipe care se vor duela fiecare cu fiecare. Prima etapă a campionatului este programată pentru data de 11 octombrie.

27 de echipe înscrise la cadeţi

În ediţia 2020 – 2021 a Campionatului Naţional de Cadeţi s-au înscris 27 de echipe care au fost împărţite în 5 serii, două de câte şase echipe şi trei de câte cinci echipe. Primele trei formaţii din fiecare grupă se vor califica la turneul semifinal.

CSS Zalău şi Academia de Volei “Marius Lazăr” fac parte din Seria E, alături de CSS Viitorul Cluj, CSS Topliţa, CSS Lapi Dej şi LPS Bistriţa.La fel ca şi în cazul juniorilor, şi la această categorie de vârstă se vor organiza doar trei grupe semifinale de câte patru echipe. Primele două clasate din fiecare grupă se va califica la turneul final, sistemul turneului final fiind acelaşi ca şi în cazul juniorilor. Prima etapă din noul sezon este programată la data de 18 octombrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI