Connect with us

Ştiri din Sălaj

Candidaţii PER pentru Consiliul Local al Municipiului Zalău


Majoritatea candidaţilor propuşi de Partidul Ecologist Sălaj sunt oameni tineri, noi pe scena politică, care – cu mult entuziasm şi determinare – vor schimbarea ÎN BINE a comunităţii noastre


Cătălin-Daniel Pop este un tânăr pasionat de valorile durabile pe care le poate dezvolta generaţia lui. Cătălin este fost jucător profesionist de tenis de câmp, dar şcoala a fost mereu pe primul loc, în liceu fiind olimpic la geografie. În acest moment, tânărul este avocat la o renumită societate de avocatură. Prin implicarea sa în politica, el vrea să lupte până la “ultima minge” pentru un mediu curat şi pentru sănătatea fiecăruia dintre noi.

Fizeşan Olimpia-Alexandra, de profesie economist, căsătorită, mamă a 2 copii, în momentul prezent având funcţia de director general la o firmă din Zalău, îşi doreşte ca alături de echipa tânără şi energică a PER, să contribuie cu toată experienţa ei în managementul dezvoltării proiectelor durabile pentru municipiul Zalău.

Longodor Dana-Paula, de profesie contabil, căsătorită, mamă a 2 copii, este o tânără care, deşi născută în Berlin, locuieşte în Zalău. Îşi doreşte un mediu politic, economic şi social curat pentru generaţiile viitoare printr-o guvernare transparentă şi vizionară a unei administraţii locale formată din cetăţeni responsabili şi implicaţi.

Madaras Otto, de ocupaţie manager de hotel, este un tânăr cu o determinare profundă pentru a aduce un plus de valoare municipiului. Inspirat de vizitele lui în diferite ţări europene, Otto este dornic să vină cu iniţiative pentru implementarea ideilor lui.

Mialău Marius este un tânăr absolvent al Facultăţii de Drept “Dimitrie Cantemir” din Cluj-Napoca, de profesie jurist. Iubitor de natură şi activităţi sportive, el şi-a dezoltat de-a lungul anilor spiritul de echipă şi simţul ecologiei pentru protejarea vieţii, în toate formele ei.

Dragomir Ioan este un fost cadru M.A.I., şi odată cu retragerea în rezerva a decis să se implice în politică pentru ca problemele de mediu din viaţa de zi cu zi să înceapă să fie stăvilite. Ioan îşi doreşte să lăsăm generaţiilor viitoare un mediu sănătos şi curat.

Ciaca Marius-Călin este un tânăr absolvent al Universităţii de Agricultură şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, în prezent inginer agro-montanolog. Îşi doreşte să pună în practică cunoştinţele acumulate în domeniul agriculturii şi al mediului – 2 axe de dezvoltare principale ale Partidului Ecologist atât la nivel local, cât şi judeţean.

Comandat de: Partidul Ecologist Român, filiala Sălaj; Executat de: Partidul Ecologist Român, filiala Sălaj; Cod Unic de Identificare AEP: 21200195

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj