Connect with us

Ştiri din Sălaj

Vasile Fodor are planuri mari pentru dezvoltarea comunei Năpradea în următorii patru ani


Primarul, împreună cu echipa din Primărie a schimbat faţa comunei în ultimii ani prin investiţiile făcute, dar nu vrea să se oprească aici. Candidează pentru un nou mandat şi vine în faţa oamenilor cu obiective importante pe care vrea să le realizeze. Asfaltarea celorlalte uliţe din comună, reţea de apă, de canalizare şi pod peste Someş sunt câteva dintre investiţiile propuse pentru mandatul 2020 – 2024


De când în fruntea Primăriei Năpradea se află Vasile Fodor, comuna s-a dezvoltat sănătos şi s-a pus accent pe infrastructură, pe modernizarea clădirilor publice dar şi pe alte investiţii utile.

În mandatul 2016 – 2020, administraţia locală a depus mai multe proiecte şi a obţinut finanţare pentru o serie de investiţii. La multe dintre ele încă se lucrează, dar vor fi finalizate chiar în această toamnă.

Cert este că administraţia locală condusă de Vasile Fodor şi-a trecut în dreptul realizărilor din ultimii 4 ani, modernizarea grădiniţei din centrul comunal, modernizarea căminului cultural din Someş-Guruslău, construire capelă în Năpradea, modernizare străzi în Năpradea şi Cheud, reabilitare drum judeţean până la limita cu judeţul Maramureş, modernizare iluminat public, construirea unor anexe gospodăreşti la Primărie, modernizare şcoală Cheud şi suplimentare debit de apă în comună.

La capitolul reuşite pot fi amintite o serie de servicii sociale.  S-au parcurs etape din proiectul de integrare a rromilor din Cheud, s-au implementat servicii comunitare integrate pentru combarea sărăciei şi a excluziunii sociale, diversificarea serviciilor sociale, înfiinţarea serviciului de asistenţă comunitară şi înfiinţarea unităţii de îngrijire persoane vârstnice la domiciliu. Practic, s-au făcut investiţii atât în infrastructură cât şi investiţii pentru oameni. Mai sunt şi alte lucruri de făcut în comună şi tocmai de aceea, Vasile Fodor şi-a depus candidatura pentru obţinerea unui nou mandat de primar.

“Cu onoare şi responsabilitate mi-am depus candidatura pentru obţinerea unui nou mandat de primar al comunei Napradea, fiind susţinut de doamna viceprimar, Eugenia Pop şi de echipa consilierilor locali PNL, alături de care am clădit pentru comuna noastră. Avem cu ce să venim în faţa dumneavoastră, am condus comuna cu demnitate şi competenţă, realizările vorbesc de la sine, se văd cu ochiul liber! Comuna este un permanent şantier, avem numeroase investiţii în execuţie, majoritatea din fonduri nerambursabile”, a spus Vasile Fodor.

Asfaltarea celorlalte uliţe din comună, reţea de canalizare, de gaz metan şi un pod peste Someş, printre obiectivele propuse în mandatul 2020 – 2024

Primarul Vasile Fodor, împreună cu echipa sa vrea să ducă mai departe munca începută şi are în plan şi alte obiective pentru comuna Năpradea.

Administraţia locală vrea să modernizeze şi celelalte străzi ce nu au fost asfaltate, în Traniş, Someş-Guruslău şi Vădurele , să modernizeze strada Văii şi să construiască un pod peste vale în Cheud. În Vădurele se are în plan înfiinţarea unei reţele de apă, iar pentru Traniş şi Someş-Guruslău se are în vedere extinderea şi reabilitarea reţelelor de alimentare cu apă, prin POIM. Vasile Fodor , împreună cu echipa sa are în plan alimentarea cu gaz metan a comunei, o reţea de canalizare, dar şi construirea un pod peste râul Someş, în localitatea Cheud. După ce a reuşit să construiască o capelă în Năpradea, administraţia locală îşi propune să construiască în mandatul următor capele şi în celelalte sate, la Cheud, Someş-Guruslău, Traniş şi Vădurele.

“Dragi cetăţeni ai Comunei Napradea, vă mulţumesc pentru susţinerea dumneavoastră şi vă asigur că dacă veţi fi alături de mine şi echipa mea în continuare, vă vom pune la dispoziţie întreaga noastră experienţă şi pricepere! Avem cea mai bună echipă de consilieri locali!Pentru a ne putea îndeplini toate obiectivele avem nevoie de votul dumneavoastră, atat pentru funcţia de primar, cât şi pentru echipa de consilieri. Voi decideţi, noi facem. Faptele ne reprezintă”, a precizat Vasile Fodor.

Echipa de consilieri PNL:

 1. Vasile Fodor
 2. Eugenia Pop
 3. Vasile Barbur
 4. Victor Buda
 5. Traian Butaş
 6. Victor Drăgan
 7. Traian Feder
 8. Grigore Inceu
 9. Marian Pintea
 10. Traian Silaghi
 11. Gheorghe Mercea
 12. Mihai Mercea
 13. Bogdan Becea
 14. Dorin Fărcaş

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj