Connect with us

Ştiri din Sălaj

Proiecte îndrăzneţe, prin care Florin Florian vrea să câştige Consiliul Judeţean Sălaj

Ionel Ciunt şi Florin Florian şi-au prezentat proiectele cu care vor să câştige alegerile locale. Actualul primar, candidat pentru un nou mandat la Primărie şi candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj au venit azi în faţa presei cu planurile de viitor, prin care să dezvolte municipiul şi judeţul. Cei doi vor să continue proiectele aflate în derulare şi implementare, dar vin şi cu proiecte noi, care să crească nivelul de trai al cetăţenilor

Sălăjenii sunt invitaţi pe 27 septembrie la vot pentru a-şi alege aleşii locali, pentru următorii patru ani. Candidaţii se află în această perioadă în plină campanie electorală şi vin în faţa oamenilor cu planurile de viitor prin care să dezvolte comunităţile locale şi judeţul.

Florin Florian are planuri mari pentru ca Sălajul să devină un judeţ european. Candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean şi-a făcut un program bine structurat, având şi o experienţă de 22 de ani, dintre care 3 ani ca şi prefect al judeţului Sălaj. În cele ce urmează, punctăm doar câteva dintre ele.

Educaţia şi sănătatea, o prioritate pentru candidatul PSD la preşedinţia Consiliului Judeţean Sălaj

Un punct important din proiectele lui Florin Florian îl reprezintă educaţia şi învăţământul special, pentru care se va acorda o atenţie sporită. Acesta îşi doreşte că elevii cu rezultate notabile să fie susţinuţi mai mult şi vrea ca în toate şcolile din judeţ să fie implementată tehnologica Wi-Fi.

Calitatea vieţii este o altă prioritate pentru Florin Florian, iar sănătatea înainte de toate. Candidatul la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj vrea să continue demersurile pentru implementarea măreţului proiect de aducţiune a apei de la Gilău, prin care nu mai puţin de 43 de UAT-uri vor beneficia de apă de calitate.

Un alt obiectiv al său îl reprezintă implementarea proiectului anti-grindină, care va ajuta culturile fermierilor, cât şi oamenii, pentru a fi feriţi de fenomenele meteorologice severe. Pe partea de agricultură, Florin Florian mai vrea amenajarea unui centru de colectare pentru produsele agricole, în special pentru fermierii mici şi mijlocii din judeţ. În acest sens a şi fost identificată locaţia, la Sărmăşag.

“Administraţie aproape de om”, proiect al lui Florin Florian

Dacă va câştiga alegerile din 27 septembrie, Florin Florian vrea să se implice şi pe partea de tehnologie, astfel că îşi doreşte ca administraţia să fie mai aproape de om. În acest sens se va crea o aplicaţie pentru telefonul mobil – Sălajul Smart,  care va conţine harta interactivă a drumurilor judeţene, cu posibilitate de raportare probleme, puncte de interes, ghidul investitorului, obiective turistice, producători locali, etc.

Tot la acest proiect se doreşte digitalizarea actului administrativ, dar şi consultarea sălăjenilor în stabilirea priorităţilor privind proiectele finanţate din bugetul judeţului.

De altfel, se doreşte şi montarea de camere video pe toate drumurile judeţen care le administrează Consiliul Judeţean.

Florin Florian vrea promovarea judeţului atât prin turism, cultură, cât şi prin sport

În cadrul conferinţei de presă, Florin Florian a vorbit de importanţa promăvării judeţului, prin turism, cultură, cât şi prin sport.

În atenţia sa va fi şi suţinerea sportului de performanţă, în special a handbalului, care şi în ultimii ani a făcut cinste judeţului, fiind un bum ambasador în ţară şi Europa.

 ”Cam acestea sunt doar câteva dintre preocupările pentru perioada următoare, dar în timp vor mai veni şi alte oportunităţi, pe care le vom valorifica. În mod deosebit, mă voi implica în atragerea fondurilor europene”, spune Florin Florian.

(P.)

 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj