Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO. Propunerile PNŢCD pentru Consiliul Judeţean Sălaj şi Primăria Zalău


Într-o conferinţă de presă susţinută la sediul partidului, Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat Sălaj a prezentat candidaţii pentru funcţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj şi primar al municipiului Zalău


Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat Sălaj a revenit în forţă pe scena politică din Sălaj, sub conducerea europarlamentarului Cristian Terheş şi propune nume interesante pentru funcţiile de conducere ale judeţului şi municipiului Zalău.

Într-o conferinţă organizată la sediul partidului din Zalău, PNŢCD a prezentat cei doi candidaţi.

Astfel, Gheorghe Stanciu va candida din partea partidului pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj, în timp ce Alexandru Mureşan este propunerea PNŢCD pentru funcţia de primar al municipiului Zalău.

Gheorghe Stanciu este un cunoscut om de afaceri prosper din judeţ şi candidează la şefia Consiliului Judeţean pentru că s-a săturat să vadă cum judeţul devine tot mai sărac pe zi ce trece.

Are planuri măreţe şi îşi propune să atragă investitori noi în judeţ pentru a noi locuri de muncă, dar şi înfinţarea a mai multor parcuri industriale. Dezvoltarea turismului şi a agroturismului va reprezenta de asemenea o prioritate pentru Gheorghe Stanciu.

Alexandru Mureşan, propunerea PNŢCD SĂlaj pentru Primăria Zalău este profesor de informatică la Colegiul Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian” din Zalău şi îşi doreşte să promoveze cum trebuie obiective turistice mai puţin cunoscute de către populaţie.

Totodată, competenţele sale în domeniul IT, dar şi faptul că este expert contabil sunt atuuri pe care Mureşan vrea să le folosească în cazul în care va ieşi primar al municipiului Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj