Connect with us

FOTBAL

Alex Băican a “spart gheaţa” în Liga a II-a!

Patru sălăjeni evoluează la echipe din Liga a II-a, în ediţia de campionat 2020 – 2021, care a început de două săptămâni. Toţi au fost titulari în primele două runde, iar unul dintre ei a şi marcat un gol important pentru echipa sa. Este vorba de Alexandru Băican, care joacă cu succes la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, grupare ce din vară a fost preluată de antrenorul Flavius Stoican.

Dacă în primul joc cu Rapid, Viitorul Pandurii a pierdut cu 3 – 1, în etapa a II-a, gorjenii au obţinut o victorie cu CSM Slatina, scor 2 – 1. Un rol important la obţinerea acestui succes l-a avut Alexandru Băican, care a reuşit să marcheze încă din minutul 13, cu o lovitură de cap, după un corner de pe partea dreaptă. Momentul a fost unul important pentru jucătorul zălăuan, care cu această ocazie a “spart gheaţa” şi a reuşit primul gol în Liga a II-a.

CSM Slatina a egalat după 5 minute, dar până la urmă Viitorul Pandurii a obţinut victoria în minutul 90 şi a cucerit primele 3 puncte din acest campionat.

La 21 de ani, Alexandru Băican a început al treilea său sezon în Liga a II-a. Fotbalistul propulsat în fotbalul mare de Viitorul Zalău a avut evoluţii apreciate şi la Luceafărul Oradea, dar şi în sezonul trecut la Viitorul Pandurii, astfel că deja a strâns peste 50 de meciuri în eşalonul secund.

“Mă bucur că am reuşit să marchez primul gol în Liga a II-a, dar mai ales că mi-am ajutat echipa să obţină prima victorie. Mă simt foarte bine la Viitorul Pandurii Tg. Jiu şi am convingerea că vom avea un parcurs bun în acest campionat. Mai trebuie să ne pregătim pe partea fizică”, a spus Alex Băican.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL