Connect with us

DIVIZIA A1

Lotul echipei SCM Zalău ar putea fi complet, din această săptămână


La noua echipă de volei mai trebuie să sosească secundul Egor Popov din Rusia şi cubanezul Yohan Leon ca lotul să fie complet. Cei doi întâmpină unele dificultăţi cu viza, dar ar putea ajunge la Zalău până la finalul acestei săptămâni


Încet-încet, jucătorii pe care SCM Zalău i-a transferat în această vară se prezintă sub comanda antrenorilor Sorin Pop şi Marius Lazăr. Dacă la reunire au fost prezenţi doar şase voleibalişti, iar câteva zile mai târziu a venit şi internaţionalul Pekovic, acum la pregătire se află nouă jucători.

Vinerea trecută au ieşit din carantină cei doi brazilieni, Leo Dal Bosco şi Nicolas Bernard dos Santos, astfel că ei s-au prezentat la antrenamente. Dat fiind faptul că au venit după o pauză îndelungată, cei doi voleibalişti nu au intrat în programul normal şi au început cu o altfel de pregătire, pentru reacomodare la efort.

Nouă voleibalişti au sosit deja la Zalău, însă mai trebuie să ajungă secundul Egor Popov din Rusia şi cubanezul Yohan Leon. Conducerea a făcut toate demersurile ce au ţinut de club, iar acum cei doi jucători sunt în aşteptarea vizei pentru a putea lua drumul României.

Sunt şanse ca Ego Popov şi Yohan Leon să ajungă la Zalău la finalul săptămânii viitoare. Până în prezent, ţările din care vin cei doi nu sunt pe lista galbenă a restricţiilor, astfel că nu vor  fi nevoiţi să facă carantina de 14 zile la domiciliu şi ar putea intra în programul de pregătire încă din  primele zile.

“Sperăm să ajungă cât de repede la Zalău. Nici la antrenori nu le-a fost prea uşor în această perioadă, fără tot lotul la dispoziţie”, ne-a declarat Adrian Feher.

 

O lună până la primul meci oficial

Divizia A1 porneşte la drum pe 17 octombrie cu 12 echipe la start, însă SCM Zalău va intra mai repede cu o săptămână în febra jocurilor oficiale.

Pe 10 octombrie, peste exact o lună de zile are loc faza I a Cupei României, rundă în care SCM Zalău va juca în deplasare la Universitatea Cluj.

Până la primul joc oficial, SCM Zalău mai trebuie să se pună la punct cu pregătirea, dar are nevoie şi de câteva jocuri amicale.

În acest sens, conducerea caută adversari, iar primele partide de verificare ar putea avea loc la finalul acestei luni.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1