Connect with us

Ştiri din Sălaj

ACCIDENT rutier în localitatea Popeni. Tânărul avea o alcoolemie de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat


În localitatea Popeni a avut loc un eveniment rutier. Tânărul agresiv care se afla sub influența băuturilor alcoolice a întrat cu mașina în șant


Miercuri, 8 septembrie, orele 22. 22 lucratorii Sectiei 1 Politie Rurala Zalau, au fost sesizati prin SNUAU 112, cu privire la faptul ca, in data de 08.09.2020, in jurul orelor 22.22, în comuna Mirșid, sat Popeni, pe DN1H, a avut loc un accident rutier, respectiv un autoturism a intrat în șanț, iar conducătorul auto părea  a se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Încercând să scape din șant o anvelopă a autoturismului a explodat. Primele persoane de la fața locului au fost cunoștințele acestuia care au încercat să îl liniștescă însă șoferul era foarte agresiv.

Cu ocazia deplasării la fața locului, s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un autotursim  înmatriculat în Mureş  în interiorul căruia se afla un bărbat de 38 de ani care  a recunoscut verbal faptul că  a condus autoturismul și faptul că nu deține permis de conducere.

În urma testării cu aparatul alcooltest marca Drager, a rezultat o valoare de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române, rezultă faptul că acesta nu deține permis de conducere,  pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză se continuă cercetările cu privire la infracțiuniile  de conducerea unui vehicul pe drumuriile publice  sub influența băuturilor alcoolice, faptă prev, și ped. de art.336 alin.1, din

Codul Penal și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prev. și ped. de art.335 alin.1, din Codul Penal rap.la art.38 alin.1 Codul Penal.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj