Connect with us

FOTBAL

Marius Paşca:  “Vrem să ne calificăm şi vom juca cu cea mai bună echipă la Şimleu”

Antrenorul de la SCM Zalău a anunţat că va trata meciul de la Şimleu Silvaniei cu maximă seriozitate şi va folosi cel mai bun 11 pe care îl are la dispoziţie


Sportul Şimleu şi SCM Zalău se întâlnesc în această după amiază, pe Stadionul “Măgura” din Şimleu Silvaniei, într-un joc ce contează pentru prima fază a Cupei României.

Zălăuanii au anunţat că îşi doresc un parcurs lung în această competiţie, astfel că vor trata meciul cu maximă seriozitate, iar Marius Paşca anunţă că va folosi cel mai bun 11.

Chiar dacă SCM Zalău este favorită, orice se poate întâmpla, astfel că gruparea zălăuană nu îşi permite să subestimeze adversarul.

“La prima vedere întâlnim un adversar inferior, dar noi tratăm meciul cu maximă seriozitate. Am spus-o că ne dorim un parcurs cât mai lung în Cupa României, ţinând cont de faptul că în turul de campionat vom juca doar nouă etape. Avem o jumătate de echipă nouă şi câteva meciuri în Cupă ne prind bine. Întotdeauna meciurile de Cupă sunt atipice, se produc surprize. Tocmai de aceea nu tratăm jocul cu superioritate. Sperăm ca la finalul jocului să fim învingători. Vom trimite în teren echipa cea mai bună, fiindcă vrem să ne calificăm”, ne-a declarat Marius Paşca.

Duelul dintre Sportul Şimleu şi SCM Zalău va avea loc azi, de la ora 16.30, pe Stadionul “Măgura” din Şimleu Silvaniei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL