Connect with us

Ştiri din Sălaj

Echipa pirotehnică a identificat un proiectil activ în pădurea din apropierea centurii Zalăului


Echipa pirotehnică a intervenit în cursul zilei de marți pentru a ridica un proiectil perforant de calibru 42 mm din apropierea centurii municipiului Zalău


Echipa pirotehnică din cadrul Detașamentului Zalău a intervenit în cursul zilei de marți pentru a asana un element de muniţie neexplodat în pădurea din apropierea centurii municipiului Zalău. Ajunşi la faţa locului, pirotehniştii au identificat muniţia ca fiind un proiectil perforant de calibru 42 mm. Elementul a fost ridicat şi transportat în condiţii de siguranţă.

Pe această cale, reamintim că, în cazul în care descoperiți elemente de muniție neexplodate sau luați la cunoștință despre existența lor, trebuie să anunțați imediat la numărul de urgenţă 112 structurile abilitate în gestionarea acestui risc.

Marți după masă, Punctul de lucru Sânmhaiu Almașului și Garda Hida au fost solicitate să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Poarta Sălajului.

Cauza probabilă de incendiu a fost acțiunea intenționată a proprietarului. Au ars bunuri depozitate în mansardă și aproximativ 90 la sută din acoperiș. În sprijin a fost solicitat și un echipaj de la Detașamentul de pompieri Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj