Connect with us

Ştiri din Sălaj

Desfiinţez poliţia locală din Zalău!


Candidat independent pentru un loc în Consiliul Local al municipiului Zalău, tânărul Bogdan Ilieş vine cu câteva proiecte ce fac vâlvă în rândul zălăuanilor


Unul din proiectele mele din poziţia de consilier local, pe care l-am pus pe locul 1, este desfiinţarea poliţiei locale şi trecerea în subordinea directă a Primăriei, dar condusă, prin detaşare de un ofiţer MAI!

Schimb statutul poliţistului local, să se termine odată cu amenzile date de acesti angajaţi politic, fără şcoală, fără pregătire!

Înfiinţez un birou de mediere în cadrul Primăriei municipiului, format dintr-o comisie de cel puţin două persoane unul fiind un pshiholog care prin consiliere să educe cetăţenii, iar celălalt să fie jurist şi împreună să decidă dacă zălăuanul de rând merită amendat sau nu!

Poliţistul local va putea doar constata fapta, a da o citaţie şi a întocmi un raport la cele întâmplate!

Va exista o bază de date unde cei citaţi sau conduşi la biroul de mediere vor fi înregistraţi, consiliaţi, iar la următoare abatere sancţionaţi, dar amenzile să crească gradual, nu maxim cum le primeau de la poliţiştii locali!

Trebuie să se termine odată şi pentru totdeauna cu amenzile date la normă şi cu abuzurile acestei instituţii care are tot sprijinul politic!

Interesant este faptul că nici un partid politic nu a pus aceasta problemă! Oare voi nu vedeţi, nu vreţi să decideţi în favoarea cetăţeanului sau număraţi orice decizie în numărul de voturi şi speraţi fiecare la voturile poliţiştilor locali care, la număr, nu îs deloc putini !

P.S. Alătură-te grupului #eusunt12pentruZalău, noi nu suntem conduşi politic!

Comandat de Bogdan Ilieş – candidat independent

Cod AEP: 242001308

Tiraj: 1 bucată

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj