Connect with us

Ştiri din Sălaj

Primăria Chieşd a amenajat o piaţă agroalimentară

Lucrarea s-a realizat în acest an cu bani de la bugetul local, iar administraţia condusă de Leontin Chiş a optat pentru o astfel de investiţie, ca producătorii din comună să aibă unde să îşi comercializeze produsele şi să nu mai fie nevoiţi să plece prin alte localităţi, la fel şi cumpărătorii


În Comuna Chieşd, administraţia locală a pus accentul pe dezvoltarea infrastructurii şi a utilităţilor. După ce toate străzile şi uliţele au fost asfaltate, iar lucrările la canalizare sunt spre finalizare, Primăria s-a orientat şi spre alte investiţii, extrem de utile pentru comunitate.

Investiţiile mai mici s-au făcut cu bani de la bugetul local, iar în ultimul an, în centrul comunal s-a construit o fântână arteziană, dar şi o piaţă agroalimentară.

Fântâna arteziană s-a făcut pentru a-i scuti pe oameni de deplasări în alte localităţi pentur a-şi aduce apă, la fel şi piaţa agroalimentară. Primarul Leontin Chiş a optat pentru o astfel de investiţie, astfel încât producătorii din comună să nu mai fie nevoiţi să plece prin alte localităţi pentru a-şi comercializa produsele.

Această piaţă este la fel de benefică şi pentru cumpărători, care vor avea ocazia să cumpere produse autohtone, tocmai din comună. Pentru piaţa agroalimentară, Primăria Chieşd a alocat 49.000 de lei.  Piaţa a fost amplasată chiar în centrul comunal, într-o zonă accesibilă pentru toţi locuitorii.

“Lucrarea s-a finalizat în această vară şi urmează să fie dată în folosinţă pentru ca oamenii să îşi poată vinde produsele pe care le produc, iar ceilalţi să aibă de unde cumpăra. Atât pentru producător, cât şi pentru cumpărător, este bine venită această piaţă agroalimentară, deoarece nu vor mai fi nevoiţi să meargă la Sărmăşag, sau prin alte locuri, pentru a-şi procura unele produse. Este o piaţă agroalimentară de o capacitate mai mică, dar este suficientă pentru comuna noastră. Considerăm că este o necesitate să ai într-un centru comunal de unde să îţi poţi cumpăra produse autohtone”.

Leontin Chiş – primarul comunei Chieşd

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj