Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO-VIDEO. Dacian Cioloș întărește sloganul “Stradă cu stradă, schimbăm Zalăul și întregul Sălaj”


Fostul premier al României a fost prezent azi la Zalău pentru a-şi arăta susţinerea faţă de candidaţii cu care Alianţa USR-PLUS-PNL vrea să câştige alegerile locale din 27  septembrie, atât la Consiliul Judeţean Sălaj, cât şi în municipiul Zalău


După cum spune şi sloganul Alianţei USR-PLUS, membrii acestei formaţiuni politice, în frunte cu Florin Iordache – candidatul la funcţia de primar al municipiului Zalău – chiar au făcut minuni în ultima perioadă, şi au străbătut oraşul stradă cu stradă.

Acolo, în mijlocul comunității, echipa USR-PLUS a luat pulsul oamenilor, a discutat despre problemele cotidiene, despre problemele cu care se bat zi de zi şi pe care actuala administraţie locală nu a reuşit să le rezolve. Membrii Alianţei au arătat că există soluţii bune, prin care municipiul Zalău să se poată ridica la nivelul altor reşedinţe de judeţ din zonă.

Pentru o astfel de acţiune, petrecută duminică după-amiază în cartierul Dumbrava Nord, a fost prezent şi Dacian Cioloş – fostul premier al României, cel care este şi preşedintele PLUS România.

Alături de echipa USR-PLUS, a fost prezent şi Dinu Iancu Sălăjanu, cel care va fi susţinut la alegerile locale şi de Alianţa USR-PLUS. Candidatul PNL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj nu a venit singur, acesta fiind înconjurat de mai mulţi membri şi simpatizanţi “liberali”.

Cei doi candidaţi, împreună cu Dacian Cioloş, au răspuns întrebărilor venite din partea locuitorilor din zonă, dar şi ale simpatizanţilor prezenţi.

“Mă bucur că suntem în formula asta pentru că, în sfârşit, pot să vin şi să spun şi eu că facem lucruri pentru Zalău şi pentru Sălaj cu o echipă de oameni care sunt de aici şi care s-au angajat, aici, să facă lucruri bune. În condiţiile astea, şi eu, cu toată experienţa pe care am câştigat-o în aceşti ani, mă angajez să facem în aşa fel încât Sălajul să nu mai fi mişto-ul bucureştenilor care se întreabă dacă există sau nu judeţul acesta…”, a spus Dacian Cioloş.

Cu toţii au ajuns la un verdict: în Sălaj şi în Zalău se termină cu PSD-ul, astfel că – după 27 septembrie – Florin Iordache va fi noul primar al municipiului, în timp ce Dinu Iancu Sălăjanu va fi noul preşedinte al Consiliului Judeţean!

Cei doi candidați, împreună cu echipa pe care fiecare o are în spate, începe schimbarea, stradă cu stradă, până când Zalăul şi, apoi, Sălajul vor fi schimbate în bine!

La finalul  întâlnirii, a avut loc şi o conferinţă de presă – tot în stradă – la care au fost prezenţi cei cei doi candidaţi – Dinu Iancu Sălăjanu şi Florin Iordache -, dar şi Dacian Cioloş şi Cristian Viaşu – preşedintele USR Sălaj.

Timp de aproape o oră, aceştia au avut câte un discurs liber, după care au răspuns întrebărilor venite din partea presei, prezentă la evenimentul de azi precum o adevărată armată de jurnalişti!       (P.)

Vom reveni cu mai multe amănunte pe acest subiect.

 

Vezi mai sus conferinţa de presă de la Zalău

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj