Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu, într-o situaţie delicată!


Cu mai puţin de două săptămâni înainte de startul campionatului, gruparea de sub Măgură are mare nevoie de întăriri, dar nu găseşte jucători cu experienţă, care să aducă un plus la echipă.  “Jucătorii buni sunt greu de găsit în ultimele săptămâni. Am mărit salariile, dar degeaba”, spune antrenorul George Zima


În acest sezon, programul competiţional a fost dat peste cap, în sensul în care barajul pentru Liga a III-a a avut loc abia la începutul lunii august.

În aceste condiţii, echipele nou-promovate au avut timp puţin să se organizeze pentru startul campionatului din Liga a III-a. Cam aceeași  situație este și la Sportul Şimleu, formație care a ajuns într-o situaţie delicată.

Gruparea de la poalele Măgurii are nevoie de întăriri la nivel de lot, dar deocamdată nu a reuşit să aducă decât trei jucători, portarul Sipos Jozsef, fundaşul Gabriel Caba şi mijlocaşul Bogdan Ciaca.

La Şimleu Silvaniei mai este nevoie de jucători cu experienţă, în special jucători de profil ofensiv. Dar, în ciuda căutărilor intense ale conducerii, deocamdată fotbaliştii întârzie să apară.

“Majoritatea echipelor s-au întărit de prin luna iulie, când au şi început pregătirile, iar acum jucătorii buni sunt greu de găsit în ultimele săptămâni. Am mărit salariile, dar degeaba. Noi acum putem aduce doar jucători pe care trebuie să-i aşteptăm ca să vedem potenţialul lor, dar avem nevoie de altceva, de jucători cu experienţă, care să aducă un plus. Nu renunţăm şi încercăm să mai facem transferuri până începe campionatului”, a declarat antrenorul George Zima.

 

Recent, Șimeul a reușit să ajungă la un acord cu câțiva jucători cu experiență în eșaloanele superioare, iar pe această listă se află și  zălăuanul Claudiu Băican, cel care în carieră a evoluat chiar și în Liga I. Mai multe amănunte pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 9 septembrie 2020.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL