Connect with us

FOTBAL

FOTO. SCM Zalău a remizat pe teren propriu cu Minaur Baia Mare

În ultimul amical înainte de starul noului sezon, echipa antrenată de Marius Paşca a remizat cu echipa maramureşeană. În această partidă, SCM Zalău a testat şi un tânăr atacant


Vineri după amiază, pe Stadionul Municipal din Zalău a avut loc ulitmul meci de verificare pentru SCM Zalău din această perioadă, în compania băimărenilor de la Minaur. Cele două echipe s-au înfruntat şi cu o săptămână în urmă, la Baia Mare, maramureşenii reuşind atunci să se impună cu 2 – 1.

În returul de pe Municipalul din Zalău, jocul a început destul de bine pentru SCM Zalău, iar în minutul 12, Mihai Forna a deschis scorul după ce l-a driblat pe portarul adversar şi a înscris în poarta rămasă goală.

În continuare au fost faze la ambele porţi, însă fără ca tabela să mai sufere modificări. De remarcat este parada lui Andrei Pop, care a scos de sub bară un şut puternic al unui băimărean.

Astfel, prima repriză s-a încheiat cu scorul de 1 – 0.

În partea secundă, jocul s-a schimbat şi băimărenii au fost mai periculoşi, reuşind să restabilească egalitatea prin Serediuc. Ambele formaţii au mai avut şansa să înscrie golul victorie, dar până la urmă tabela nu a mai suferit modificări, astfel că meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1 – 1.

A fost ultimul meci amical pentru SCM Zalău înainte de startul noului sezon.

De remarcat faptul că în acest joc, Marius Paşca a testat şi un jucător născut în anul 2001. Este vorba despre Raul Busuioc, fotbalist ce a evoluat la LPS Cluj. Busuioc evoluează pe postul de atacant. O decizie în cazul său urmează a fi luată în zilele următoare.

“Sunt mulţumit de cum a decurs prima repriză. Jucătorii trebuie să fie puţin mai responsabili. Nu facem tragedie, este doar un meci amical şi a fost un meci de antrenament bun. De săptămâna viitoare intrăm în linie dreaptă şi sper să avem capacitatea de a gestiona cu succes meciurile din Cupă şi campionat pentru că sunt puţine la număr. Una este să gestionezi nouă etape şi alta este să gestionezi 16 sau 17. Sper să fim concentraţi şi în fiecare meci să obţinem maximul”, ne-a declarat Marius Paşca.

Totodată, pentru acest joc remarcăm lipsa unor jucători importanţi precum Răzvan Dulap sau Florin Istrate, precum şi cea a lui Denis Cubaş, toţi trei acuzând accidentări uşoare.

Miercuri, 9 septembrie, SCM Zalău debutează în noul sezon, în deplasare la Sportul Şimleu, pentru un joc din prima fază a Cupei României.


SCM Zalău – Minaur Baia Mare 1 – 1 (1 – 0)

A marcat: Mihai Forna (’12)

SCM Zalău: Andrei Pop – Cristian Jalbă, Lorant Kis, Alin Mutu, Florin Pop, Raul Stanciu, Mihai Petra, Mihai Forna, Mihai Onicaş, Sebastian Culda şi Arnold Neuers. Au mai jucat: Bogdan Miron, Tudor Mare – Mihai Cohan, Sebastian Duma, Dănuţ Cozma, Iustin Ardelean, Raul Busuioc şi Alexandru Jula. Antrenori: Marius Paşca (principal) şi Alexandru Pop (secund)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL