Connect with us

Ştiri din Sălaj

Ilie Bolojan și ministrul Lucian Bode vin în Sălaj să semneze contractul pentru un nou tronson de autostradă


Primarul municipiului Oradea și ministrul Transporturilor Infrastructurii si Comunicațiilor vor veni sâmbătă dimineața tocmai în comuna Marca, pentru a semna contractul pentru proiectarea și execuția tronsonului de autostradă dintre Nușfalău și Suplacu de Barcău


Marca, micuța comună sălăjeană situată la granița cu județul Bihor, va avea sâmbătă dimineața (ora 10.00) onoarea de a primi oaspeți de… marcă.

Ilie Bolojan – edilul municipiului Oradea, care la alegerile locale din această lună va candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Bihor, sălăjeanul Lucian Bode – ministrul Transporturilor Infrastructurii si Comunicațiilor, dar și Andreea Diaconescu – reprezentantul Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), vor poposi la sediul Primăriei din Marca, acolo unde se va semna contractul “Proiectare și execuție- Secțiunea 3B5 Nușfalău – Suplacu de Barcău”.

Momentul va fi unul istoric pentru această comună, dar și unul important pentru această zonă a țării. Aceasta, deoarece tronsonul de autostradă dintre Nușfalău și Suplacu de Barcău în lungime de 13.5 kilometri deschide larg orizonturile în Nord-Vest Transilvaniei.

Altfel spus, un nou pas pentru îndeplinirea unui vis, după ce acum câteva luni a fost stabilită și firma câștigătoare (Nurol Insaat Ve Ticaret AS) a proiectului de investiție în valoare de 384 de milioane de lei fără TVA.

Vă reamintim că durata contractului este de 24 de luni, din care 6 luni este perioada de proiectare, dar 18 luni va fi perioada de execuție.

La finalul evenimentului de la Marca, va avea loc și o conferință de presă susținută de ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj