Connect with us

FOTBAL

ACS Bănişor-Peceiu va juca în Liga a IV-a!

La doar un an de la înfiinţare, echipa condusă de Cristian Jula şi Medan Cozac face pasul în eşalonul superior, iar în acest sens, zilele trecute şi-a depus cererea de înscriere. Echipa din comuna Bănişor şi-a câştigat  acest drept după ce s-a clasat pe primul loc în Seria Vest a Ligii a V-a, încă de la prima participare


Până ca protocolul medical să fie schimbat, iar fotbalul pentru amatori să se poată relua fără obligativitatea testării de coronavirus, Liga a IV-a mai are de aşteptat.

În tot această perioadă, AJF Sălaj a lucrat la componenţa eşalonului al patrulea, care are şanse mari să pornească în sezonul 2020 – 2021 cu 14 echipe la start.Vor fi multe noutăţi, mai ales după ce s-a mai eliberat un loc, ca urmare a faptului că Sportul Şimleu a promovat în Liga a III-a. Din Liga a V-a vor veni cel puţin trei echipe, între care se află şi ACS Bănişor-Peceiu.

Înfiinţată doar în vara trecută, echipa condusă de Cristian Jula şi Cozac Medan a impresionat din primul sezon, astfel că era prima clasată în Seria Vest, în momentul în care campionatul a fost îngheţat.

Până la urmă, această performanţă a dat posibilitatea echipei să facă pasul în Liga a IV-a. Participarea celor de la ACS Bănişor-Peceiu în eşalonul al patrulea a devenit certitudine, după ce Primăria Bănişor a anunţat că va sprijini echipa în baza unui contract de finanţare.

După aceste veşti, conducerea de la ACS Bănişor-Peceiu a făcut demersurile pentru participarea în Liga a IV-a, iar zilele trecute s-au depus actele la AJF Sălaj.

ACS Bănişor-Peceiu îşi va disputa meciurile de pe teren propriu la Tusa, dar pe viitor se are în vedere amenajarea unei baze sportive pentru Liga a IV-a şi în comuna Bănişor.

În ce priveşte grupa de juniori, ACS Bănişor-Peceiu a rezolvat această problemă şi are deja juniori care participă la antrenamente, majoritatea fiind din comună.

“Ne bucurăm că vom evolua în Liga a IV-a şi mulţumim Primăriei Bănişor pentru sprijinul acordat. Vom încerca să facem câteva transferuri pentru a întări lotul, fiindcă ne dorim să facem o figură frumoasă. Sperăm ca într-un timp cât mai scurt să se găsească o soluţie, pentru a putea disputa meciuri de Liga a IV-a la noi în comună”, ne-a declarat Medan Cozac.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL