Connect with us

FOTBAL

Ultimul amical pentru SCM Zalău, vineri, pe teren propriu

Înaintea startului de sezon, SCM Zalău mai joacă o partidă de verificare, cu Minaur Baia Mare. A opta partidă de verificare are loc vineri, de la ora 17.00, pe Stadionul Municipal


Având în componenţă doar 10 echipe în fiecare Serie, Liga a III-a programează în turul de campionat doar nouă etape. Practic, prima parte a sezonului se termină în doar două luni de zile, însă cu toate acestea unele echipe s-au pregătit intens în perioada de vară. A fost cazul şi celor de la SCM Zalău, care  s-au reunit la începutul lunii iulie.

După ce s-a aprofundat partea de pregătire fizică şi s-a efectuat un cantonament, SCM Zalău a început şi seria jocurilor amicale.

În mai puţin de o lună, echipa antrenată de Marius Paşca a disputat şapte jocuri amicale, dar cum campionatul va începe weekendul viitor, şi în finalul acestei săptămâni, SCM Zalău şi-a mai programat o partidă de verificare.

Ultimul amical înainte de startul sezonului are loc vineri, de la ora 17.00, pe Stadionul Municipal, când SCM Zalău se va duela cu Minaur Baia Mare. Cu gruparea maramureşeană, SCM s-a duelat şi sâmbăta trecută, iar zălăuanii au pierdut surprinzător, cu 2 – 1, în faţa unei echipe ce a avut mulţi jucători în probe.

“Intrăm în linie dreaptă cu pregătirile pentru debutul oficial în noul sezon. Mai sunt unele aspecte în jocul nostru pe care trebuie să le punem la punct, dar sper să arătăm cât mai bine la ora primul meci oficial”.

Marius Paşca – antrenor SCM Zalău

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL