Connect with us

Ştiri din Sălaj

O femeie de 54 de ani din Sălaj – vedetă pe VIDEOCHAT, obligată să muncească în biserică


Încurcate mai sunt căile Domnului. O doamnă din orașul Cehu Silvaniei – experimentată în activitatea de videochat – a fost condamnată la închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității tocmai în biserică, deoarece nu și-a declarat veniturile provenite din prestarea serviciului web erotic


La 54 de ani, o reprezentantă a sexului frumos poate fi considerată ca o femeie respectabilă. O doamnă de 54 de ani din orașul Cehu Silvaniei are însă alte preocupări. Într-un interval de timp relativ scurt, ea trece din fața camerelor video, unde făcea… videochat, tocmai în apropierea… feţelor bisericeşti.

Cum se poate întâmpla așa ceva? E simplu: femeia a fost acuzată și condamnată la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare și muncă în biserică. Aceasta, după ce sălăjeanca a fost prinsă că nu a declarat la stat veniturile obţinute din videochat.

Astfel, inculpata M.L. a fost acuzată că în perioada 2013 – 2018 a încasat venituri din videochat în valoare de 58.000 lei, mai exact 13.000 de euro, pe care nu i-a declarat statului român. Astfel, vedeta de videochat din Cehu Silvaniei a cauzat un prejudiciu de aproximativ 11.000 de lei.

Muncă în folosul comunității tocmai într-o… biserică

Recent, instanța de judecată a Tribunalului Sălaj a condamnat-o la un an și șase luni de închisoare cu suspendare. Magistrații sălăjeni au decis ca femeia de moravuri ușoare trebuie să depună o muncă în folosul comunității , tocmai într-o… biserică!?

Sălăjeanca de 54 de ani a și încheiat un acord de recunoaștere cu procurorii, prin care spune că singură și-a făcut cont pe site, a completat un formular cu mai multe IBAN-uri de la bănci, și-a creat chiar și o poreclă și a făcut videochat în locuința sa din Cehu Silvaniei.

”Contul mi l-am făcut eu, am completat niște formulare online, am comunicat codul IBAN și m-am logat eu direct la un site de profil”, a spus femeia.

Acum, ea se poate căii în biserică. Încurcate mai sunt căile Domnului…

 


Sentința Penală NR. 7/2020 – Tribunalul Sălaj

La data de 19.12 .2019 a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Sălaj dos. nr…./84/2019, având ca obiect acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj cu inculpata M.L. cercetată pentru săvârșirea a infracțiunii de continuate de evaziune fiscală.

În fapt, în actul de sesizare a instanței s-a reținut că inculpata M.L. a realizat venituri din activități de videochat pe care nu le-a declarat organelor fiscale, cu scopul de a se sustrage de la plata obligațiilor fiscale către bugetul de stat.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj