Connect with us

FOTBAL

Un francez ce a evoluat în Liga a II-a a ajuns la un acord cu Sportul Şimleu

Gruparea de sub Măgura vrea să îşi betoneze defensiva cu un fundaş experimentat ce a evoluat în Liga a II-a din România, dar şi în Liga 1 din Letonia


Sportul Şimleu nu este într-o poziţie tocmai confortabilă, având în vedere timpul scurt pe care l-a avut la dispoziţie pentru a-şi definitiva lotul pentru noul sezon din Liga a III-a.

Cu toate acestea, conducerea şimleuanilor a făcut mari eforturi pentru ca sub Măgura să ajungă jucători de valoare şi cu ajutorul cărora, gruparea din Şimleu să rămână în al treilea eşalon şi în viitorul sezon.

După zicala atacul vinde biletele şi defensiva câştigă campionatele, mai întâi, cei de la Şimleu au căutat să-şi betoneze defensiva şi chiar au reuşit un transfer de marcă, am putea spune, având în vedere că sub Măgura a ajuns un fundaş cu experienţă în Liga a II-a din România, dar şi în Liga 1 din Letonia.

Este vorba despre Ismaël Guiti, un puternic fundaş francez cu origini în Burkina Faso, în vârstă de 29 de ani.

Născut la data de 24 iulie 1992, fundaşul poate evolua atât în centrul defensivei, cât şi fundaş dreapta.

Fotbalistul a jucat în sezonul trecut la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, formaţie pentru care a bifat 10 meciuri în Liga a II-a. La gruparea gorjeană, Guiti a mai lucrat cu George Zima, actualul antrenor al şimleuanilor, astfel că relaţia bună dintre cei doi a fost un factor important în această ecuaţie.

Totodată, Guiti a mai evoluat în carieră şi în Liga 1 din Letonia, acolo unde a îmbrăcat culorile echipei FK Metta.

Să reamintim faptul că la Şimleu a mai evoluat un fotbalist de culoare. Este vorba de Edvan do Nascimento, un experimentat jucător brazilian care a evoluat pentru FC Silvania, în perioada în care gruparea de sub Măgura evolua în Liga a II-a.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 9 septembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL