Connect with us

Ştiri din Sălaj

Cine este candidatul independent – Bogdan Ilieş – şi ce l-a determinat să candideze la Consiliul Local Zalău


Nu a făcut niciodată politică şi nici nu vrea să facă. Vrea însă să trăiască într-o societate normală, în care tinerii din municipiu să îşi găsească un rost, astfel încât aceştia să nu mai fie obligaţi să migreze, fie în străinătate, fie la Cluj-Napoca sau Oradea. Ca şi consilier municipal, nu aşteaptă funcţii sau bani, el vrea să se lupte pentru ca tinerii din Zalău să aibă drepturi şi mai multe posibilităţi de afirmare şi de a petrece timpul într-un mod cât mai plăcut și mai util. Aici, la noi acasă!


Născut la Zalău, Bogdan Ilieș face parte dintr-o familie modestă. Tatăl lui a fost gestionar la societatea Michelin, iar mama învăţătoare la Şcoala Gimnazială “Corneliu Coposu” Zalău.

A terminat facultatea de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, facultate la care a făcut şi modulul de pshihopedagogie, îndrumat de mama sa, care şi-ar fi dorit ca odrasla sa să devină profesor.

Ca majoritatea tinerilor din țară, Bogdan a fost însă atras de mirajul străinătății. Ca urmare, a trecut granițele și ani buni a muncit în Franţa în domeniul construcţiilor.

După decesul tatălui său a renunţat la străinătate, dorind să fie alături de mama sa.

Revenind în Zalău, spune el, a realizat că viaţa este prea scurtă şi că a pierdut câţiva ani ai tinereţii muncind prin ţări străine.

A decis să combine utilul cu plăcutul, astfel că de câţiva ani administrează Clubul Millenium şi piscina Season Pool, unde a organizat nenumărate evenimente cu artişti cunoscuţi la nivel naţional, evenimente caritabile.

Totodată, el a organizat de mai multe ori balul bobocilor la diferite licee din municipiu.

Cu această ocazie, a fost alături de tinerii organizatori şi participanţi la care le-a văzut voinţa de a face ceva, dar şi neajunsurile cu care s-au confruntat.

A fost unul unul dintre motivul pentru care a hotărât să candidedeze şi să susţină drepturile tinerilor fără drept de vot. Acesta este și principalul slogan din campania sa electorală!

Cu alte proiecte interesante ne spune ca va reveni la următoarele articole!

Comandat de Bogdan Ilieş – candidat independent
Cod AEP: 242001308

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj