Connect with us

Ştiri din Sălaj

Europarlamentarul Cristian Terheș – purtător de cuvânt în campanie al PNȚCD Sălaj

Biroul Județean al PNȚCD Salaj a decis miercuri, 02 septembrie 2020, desemnarea europarlamentarului Cristian Terheș drept purtător de cuvânt al campaniei partidului pentru alegerile locale.

Din această poziție, deținută pe perioada campaniei electorale, Cristian Terheș va sta la dispoziția presei sau a oricărei persoane interesate pentru orice intrebări referitoare la candidații PNȚCD din județul Sălaj.

Pentru alegerile locale, organizate în data de 27 septembrie, PNȚCD Sălaj a depus liste de candidați în 3 orașe și Municipiul Zalău, 39 de comune, consiliul judetean și la președinția Consiliului Județean Sălaj.


“Aceste alegeri reprezintă pentru PNȚCD Sălaj revenirea partidului în prim-plan, principalul obiectiv al candidaților nostri fiind dezvoltarea și modernizarea județului pentru a aduce bunăstare, astfel încât cei rămași să nu mai plece, iar cei plecați să se întoarcă acasă”, a spus Cristian Terheș.


Pentru întrebări, Cristian Terheș, purtătorul de cuvânt al campaniei PNȚCD Sălaj, poate fi contactat pe email la salaj@pntcd.ro sau telefon 0752-768.756.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj