Connect with us

DIVIZIA A2

Volei Club Zalău, la startul Diviziei A2. PROGRAMUL ECHIPEI

Formaţia zălăuană revine în liga secundă după un an de pauză. Gruparea condusă de Gabriel Terheş a fost repartizată în Seria Vest, acolo unde va avea patru adversare


Zalăul va avea două echipe în competiţiile de seniori organizate de Federaţia Română de Volei. SCM Zalău va evolua direct în Divizia A1, graţie protocolului de colaborare cu CNE Lapi Dej, iar în liga secundă va fi Volei Club Zalău, care revine în competiţie după un an de pauză.

Gruparea condusă de Gabriel Terheş a solicitat sprijin din partea Consiliului Judeţean Sălaj, de unde va primi 30.000 de lei, astfel că Volei Club Zalău s-a înscris în Divizia A2.

Federaţia Română de Volei a întocmit  deja cele două serii ale eşalonului secund, iar Volei Club Zalău a fost repartizată în Seria Vest, la fel ca şi în anii trecuţi. Gruparea de sub Meseş va mai avea de înfruntat alte patru echipe, CSS CNE Lapi Dej, Pro Volei Arad, Oţelul Roşu şi CSM Suceava, campionatul urmând să aibă trei faze până la turneul de promovare.

În prima fază are loc sezonul regulat, în care sunt programate zece etape. Prima rundă are loc pe 17 octombrie, iar turul se va termina pe 14 noiembrie. Returul începe pe 28 noiembrie şi se va termina pe 6 februarie 2021.

La finalul sezonului regulat, primele trei clasate se vor califica direct în turneul fazei a III-a, iar ocupantele locurilor 4 şi 5 vor juca în faza a II-a, după sistemul cel mai bun din trei meciuri.

Primele două clasate din turneul fazei a III-a vor merge apoi la turneul de promovare în Divizia A1, cu primele două clasate din Seria Est.

Şi Seria Est are în componenţă tot cinci echipe, ACS Academia de Volei Tomis Constanţa, CSM Râmnicu Sărat, Rapid Bucureşti, Ştiinţa Bacău şi Titanii ASE Bucureşti.

Patru sezoane la rând a activat Volei Club Zalău în Divizia A2, din 2015 şi până în 2019. În sezonul 2018 – 2019 a obţinut şi cea mai bună performanţă din scurta  sa istorie şi a reuşit să ajungă la turneul de promovare pentru prima ligă.


Programul celor de la Volei Club Zalău, în turul Diviziei A2:

Etapa 1 (17 ocotmbrie): V.C. Zalău – ProVolei Arad

Etapa 2 (24 octombrie): CSM Suceava – V. C. Zalău

Etapa 3 (31 octombrie): Volei Club Zalău stă

Etapa 4 (7 noiembrie): V. C. Zalău – Oţelul Roşu

Etapa 5 (14 noiembrie): CSS CNE Lapi Dej – V. C. Zalău


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A2