Connect with us

Viața sportivă la sat

Primăria Hereclean amenajează o fântână arteziană în satul Panic


Investiţia se realizează cu bani de la bugetul local şi va fi finalizată în perioada următoare


Pentru investiţiile mari, autorităţile locale încearcă să atragă  fonduri europene sau guvernamentale, însă primăriile care ştiu să se gospodărească fac investiţii utile şi cu resurse proprii.

La acest capitol, Primăria Hereclean stă foarte bine şi, chiar în această perioadă, administraţia locală lucrează la amenajarea unei fântâni arteziene.

Lucrarea se realizează în satul Panic, într-o zonă accesibilă pentru toţi locuitorii, care vor avea parte de apă de calitate.

Între timp, în comună se lucrează la un şantier mult mai mare, ce prevede asfaltarea a peste 13 kilometri de străzi şi uliţe în toate satele.

Măreţul proiect se derulează prin fonduri europene, la care şi Primăria are o contribuţie de aproximativ 700.000 de euro.

Lucrările decurg foarte bine, iar deja în trei sate – Bocşiţa, Dioşod şi Guruslău, lucrările sunt spre finalizare, urmând să se continue procesul de asfaltare în localităţile Badon, Hereclean şi Panic.

Dacă timpul va permite, întreg proiectul se va finaliza până la finalul anului.

 


“Cu bani de la bugetul local s-a lucrat la forarea unei fântâni arteziene în satul Panic. Acum se lucrează la tubulatură, după care vom amenaja spaţiul respectiv. Ne bucurăm că am găsit apă arteziană în centrul satului, unde să fie accesibil pentru fiecare localnic”.

Dobrai Francisc – primarul comunei Hereclean


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Viața sportivă la sat