Connect with us

Feminin

Szoke-Nagy Krisztina continuă la Baia Mare cu gânduri mari pentru noul sezon

Deşi în această vară, Independenţa Baia Mare a devenit ACS Fotbal Feminin Baia Mare, “portăriţa” din Cehu Silvaniei va continua să apere buturile formaţiei maramureşene şi în noul sezon, sezon în care la Baia Mare se doreşte performanţă şi o clasare pe un loc fruntaş


Independenţa Baia Mare a fost una dintre echipele cu tradiţie din fotbalul feminin românesc. Însă, în această vară, în “capitala” Maramureşului au avut loc câteva schimbări, astfel că numele echipei a suferit modificări.

După ce a fost aprobat şi de către Federaţia Română de Fotbal, începând cu noul sezon, echipa va evolua sub numele ACS Fotbal Feminin Baia Mare, echipă care va fi continuarea Independenţei.

Buturile formaţiei băimărene sunt apărate de sălăjeanca Krisztina Szoke-Nagy, cea care a ajuns la echipa maramureşeană în vara anului trecut, după o experienţă în Ungaria la Diósgyőri VTK.

În această vară, nu doar numele echipei din Baia Mare s-a schimbat, ci şi obiectivele echipei, astfel că începând din acest sezon se doreşte o clasare pe unul dintre locurile fruntaşe.

Sălăjeanca noastră se bucură de această schimbare, fiind unul dintre motivele pentru care a ales să revină la echipa la care a debutat în fotbalul mare. Dar, cel mai important este faptul că “Kicsii” a revenit cu bine după o accidentare.

“Pentru mine a fost o perioadă importantă pentru că revin după o accidentare. Pentru noul sezon avem gânduri mari. Ne gândim să avem o prestaţie bună în prima ligă şi să surprindem cât mai multe persoane”, ne-a declarat Szoke-Nagy Krisztina.

ACS Fotbal Feminin Baia Mare pune mare accent şi pe grupele de copii şi juniori.

Astfel, alături de “U” Olimpia Cluj şi Vasas Femina Odorhei, cele trei echipe sunt singurele cluburi care s-au înscris în toate competiţiile. Adică la junioarele Under 17, 15, 13 şi 11, Totodată, echipa a doua a clubului este înscrisă în Liga a III-a.

Liga 1 Feminin va debuta la finalul acestei săptămâni. La data de 5 septembrie, ACS Fotbal Feminin Baia Mare se va duela pe teren propriu cu Universitatea Alexandria.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Feminin