Connect with us

DIVIZIA A1

”U” Cluj, primul adversar al echipei de volei de la SCM Zalău, din meciurile oficiale


Partida dintre Universitatea Cluj şi SCM Zalău contează pentru faza I a Cupei României şi se va disputa pe 10 octombrie. O săptămână mai târziu începe şi Divizia A1, iar în prima etapă, gruparea zălăuană va juca acasă cu CSU Vest Timişoara


Chiar dacă s-a înfiinţat în această vară, echipa de volei de la SCM Zalău a fost primită în Divizia A1, eşalon în care au rămas locuri libere. Până la urmă, toate locurile au fost ocupate, după ce s-a înscris şi CSU Braşov, astfel că la startul campionatului sunt 12 echipe.

Divizia A1 va începe pe 17 octombrie, însă SCM Zalău va intra în febra jocurilor oficiale o săptămână mai devreme. Pe 10 octombrie sunt programate jocurile din faza I a Cupei României, unde intră şi SCM Zalău. Gruparea zălăuană va juca în deplasare la Universitatea Cluj, iar dacă va câştiga acest meci se va califica în sferturi, unde se va duela cu SCMU Craiova.

În campionat, SCM Zalău va debuta pe teren propriu şi va avea parte de un adversar facil, urmând să primească vizita celor de la CSU Vest Timişoara, o formaţie care în ultimul sezon s-a luptat să evite ultimele locuri.

Derby de foc încă din prima etapă

Sorţii au făcut ca încă din prima etapă, două pretendente la titlul de campioană să se înfrunte în meci direct. Astfel, “capul de afiş” al primei runde este confruntarea dintre campioana Arcada Galaţi şi Dinamo Bucureşti, formaţie medaliată cu bronz în campionatul trecut.

În ce priveşte programul, SCM Zalău a avut şansa să joace în primele două etape pe teren propriu. Dacă în prima rundă o va întâlni pe CSU Vest Timişoara, în etapa a II-a adversara va fi Unirea Dej. În etapa a III-a are loc duelul cu Arcada Galaţi, în deplasare, iar cu vicecampioana SCMU Craiova se va juca în etapa a IX-a. Alt joc dificil va fi în runda a X-a, când gruparea de sub Meseş va juca acasă, cu Dinamo Bucureşti.

Programul primei etape din Divizia A1 (17 octombrie):

SCM Zalău – CSU Vest Timişoara

Unirea Dej – Steaua Bucureşti

Arcada Galaţi – Dinamo Bucureşti

Ştiinţa Bucureşti – SCMU Craiova

“U” Cluj – CSM Câmpia Turzii

Explorări Baia Mare –  CSU Braşov

Programul lui SCM Zalău, în turul de campionat:

Etapa 1: SCM Zalău – CSU Vest Timişoara

Etapa 2: SCM Zalău – Unirea Dej

Etapa 3: Arcada Galaţi – SCM Zalău

Etapa 4: SCM Zalău – Ştiinţa Bucureşti

Etapa 5: “U” Cluj – SCM Zalău

Etapa 6: SCM Zalău – Explorări Baia Mare

Etapa 7: CSU Braşov – SCM Zalău

Etapa 8: SCM Zalău – CSM Câmpia Turzii

Etapa 9: SCMU Craiova – SCM Zalău

Etapa 10: SCM Zalău – Dinamo Bucureşti

Etapa 11: Steaua Bucureşti – SCM Zalău

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1