Connect with us

Ştiri din Sălaj

Proiecte importante pentru dezvoltarea comunei Bobota propuse de Dorin Gorgan


Candidatul PSD se prezintă în faţa locuitorilor comunei cu un plan de 20 de măsuri care se pot realiza pentru bunăstarea cetăţenilor


Dorin Gorgan este candidatul cu care PSD speră să câştige Primăria Bobota. Acesta le propune locuitorilor din comună 20 de proiecte importante, care pot fi realizate în mandatul 2020 – 2024.

Cele 20 de propuneri sunt împărţite în patru categorii – investiţii, sport, cultură, religie, agrement şi fiscalitate.

Sloganul după care se ghidează acesta este “mai puţine taxe, mai multă transparenţă”.

Astfel, el propune implementarea proiectului de apă şi canal în comuna Bobota şi extinderea canalizării în Zalnoc, dar şi racordarea comunei la reţeaua de gaze naturale.

Doreşte amenajarea drumurilor de exploatare agricolă şi foraj pentru o fântână de apă potabilă în centrul satului Derşida.

Îşi mai doreşte decolmatarea şanţurilor din comună, cadastrarea gratuită a terenurilor şi realizarea şi clarificarea registrului agricol parcelar.

Dorin Gorgan mai propune dotarea şcolilor cu videoproiectoare şi echipamente necesare dezvoltării procesului educativ, reamenajarea sălilor de lectură, gratuitate pentru transportul elevilor şi profesorilor, sprijinirea echipelor de fotbal din comună şi a altor activităţi sportive.

Îşi mai doreşte amenajarea unui teren sintetic în curtea şcolii din Derşida, crearea unui circuit turistic şi sprijin pentru formaţia de dansuri populare. Mai vrea şi implementarea unui serviciu de internet gratuit şi întreţinerea cimitirelor.

Un proiect îndrăzneţ îl constituie un foraj la mare adâncime pentru apă termală şi amenajarea unui parc acvatic în comuna Bobota – Aquapark.

Mai vrea amenajarea unei zone de agrement, dar şi plafonarea şi scăderea taxelor şi impozitelor şi consultanţă şi facilităţi pentru mediul de afaceri.

“Pentru toate investiţiile majore ne vom concentra pentru a accesa fonduri europene nerambursabile, deoarece considerăm că este cea mai avantajoasă formă de finanţare”, susţine Dorin Gorgan.

(P.)

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj