Connect with us

DIVIZIA A1

Motivul pentru care SCM Zalău a transferat şase străini

”Familia Coţa are procese cu toţi jucătorii români care nu au mai vrut să vină la Zalău”, spune Adrian Feher, managerul secţiei de volei de la SCM Zalău


Echipa de volei de la SCM Zalău şi-a propus să aibă în lot cât mai mulţi jucători români, chiar şi sălăjeni. În zadar a încercat conducerea acest lucru, deoarece mulţi dintre ei au refuzat să se mai aventureze la Zalău, după ce de-a lungul anilor au rămas cu restanţe financiare de la Volei Municipal.

”Noi am vorbit cu Răzvan Mihalcea, Gabriel Ghionea, Gabriel Cherbeleaţă, Rareş Bălean, Ciprian Matei, Cristian Bartha, Mihai Gheorghiţă, Andrei Spînu, dar toţi erau în procese cu familia Coţa. Am fost nevoiţi să apelăm şi la străini, fiindcă noi avem nevoie de jucători de valoare. Publicul zălăuan este obişnuit cu clasări pe podium şi nu are răbdare. Noi nu vom avea buget de 34 de miliarde lei vechi ca să rămânem datori la jucători şi să avem procese.  Cu siguranţă, nu vom avea salariile nesimţite care le-a avut Vasile cu Dana Coţa, pe care eu le ştiu şi credeţi-mă că, dacă le-aş face publice, ar fi de domeniul fantasticului. Suntem o echipă transparentă, cu contractele la vedere”, ne-a declarat Adrian Feher.

SCM Zalău vrea ca din sezonul următor numărul românilor din lot să crească, iar pe viitor, lotul să fie format în proporţii de 80 – 90% doar cu jucători din România.

”Când familia Coţa a venit la Volei Municipal, în echipă era un singur străin, Leo Dal Bosco. Încet-încet, s-au debarasat de toţi jucătorii români şi ei au început să aducă străini. Problema a fost că au adus jucători străini pe bani mulţi şi fără valoare. Acum, ei au procese cu toţi jucătorii pe care noi i-am dorit la Zalău”, menţionează Adrian Feher.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1