Connect with us

DIVIZIA A1

Adrian Feher îi răspunde conducerii de la Volei Municipal: “Când te caută poliţia şi ţi se pune cătuşele pe mâini, nu cred că eşti în măsură să dai lecţii de moralitate, la un club la care noi încercăm să reparăm ce au stricat ei”

Managerul secţiei de volei de la SCM Zalău a răspuns acuzaţiilor venite din partea familiei Coţa


Acuzaţi de delapidarea unor sume uriaşe, Vasile şi Daniela Coţa par să fie disperaţi după banii de la Primăria Zalău, astfel că prin postul care îl deţin au lansat tot felul de acuzaţii la adresa SCM Zalău.

Managerul secţiei de la SCM Zalău a luat rapid atitudine şi le-a răspuns celor două persoane, care sunt certate cu legea, având cinci capete de acuzare pentru tot ce au făcut la Volei Municipal.

”Mă miră nesimţirea de care dau dovadă. Ei au lăsat o situaţie grea la Volei Municipal. Să îţi lipsească 640.000 de euro din club, să pierzi procese cu toţi jucătorii, asta spune multe. Îi înţeleg că sunt supăraţi, dar în curând le va trece, pentru că sunt sigur că justiţia îşi va face treaba şi le va trece dorul de volei. Sper ca, în curând, să-i vedem acolo unde le este locul, pentru că merită. Au distrus o echipă de volei, dar acum alţii încearcă să refacă. Vom reuşi, chiar dacă suntem acuzaţi pe nedrept. Când te caută poliţia şi ţi se pune cătuşele pe mâini, nu cred că eşti în măsură să dai lecţii de moralitate, la un club la care noi încercăm să reparăm ce au stricat ei”, a tunat Adrian Feher.

Adi Feher face dezvăluiri şocante din perioada în care juca la Volei Municipal: ”Am semnat facturi în alb.  Am fost unul dintre jucătorii care a primit bani din sertar, nu pe card”

Despre toate neregulile care au fost la Volei Municipal s-au sesizat organele abilitate, iar acum Dana şi Vasile Coţa se află pe mâna oamenilor legii. Cei doi sunt urmăriţi penal pentru mai multe infracţiuni, inclusiv pentru delapidarea unor sume imense, dar la iveală ies şi alte nereguli care s-au petrecut la echipa pe care au condus-o cei doi.

Adrian Feher a fost jucător până în 2017 la Volei Municipal Zalău şi a făcut public mai multe nereguli ce s-au întâmplat la echipă.

”M-am uitat ca şi amuzament la televiziunea lor, să văd până unde poate să  ajungă nesimţirea celor doi. Îi cunosc personal şi ştiu cu cine am de a face. Eu sunt unul la care mi-a adus bani din sertar ca să mă plătească înainte să merg la Arcada Galaţi. Sunt unul dintre cei care au dat declaraţii la procurori şi a semnat 100 de facturi în alb! Am fost pus de familia Coţa”, a dezvăluit Adrian Feher.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1