Connect with us

DIVIZIA A1

A căzut transferul internaţionalului din Ucraina la SCM Zalău

După ce a ajuns la un acord cu Andriy Levchenko, SCM Zalău a renunţat să îl mai aducă pe jucător sub Meseş, după ce acesta s-a accidentat şi trebuie să fie supus unei intervenţii chirurgicale


SCM Zalău s-a mişcat rapid şi în proporţii mari şi-a definitivat lotul pentru sezonul 2020 – 2021 cu două luni înainte de startul campionatului.

Chiar dacă l-a reunire au fost prezenţi doar 6 jucători, gruparea zălăuană a semnat contracte cu 10 voleibalişti, dar a ajuns la un acord şi cu un internaţional din Ucraina. Este vorba de falsul Andriy Levchenko, care urma să ajungă la Zalău în aceste zile.

Situaţia s-a schimbat radical, deoarece Andriy Levchenko s-a accidentat şi a anunţat conducerea de la SCM că urmează să  fie supus unei intervenţii chirurgicale.

În aceste condiţii, oficialii de la SCM Zalău au decis să renunţe la jucător şi vor căuta un alt fals care va fi transferat în perioada următoare.

Dacă SCM Zalău şi-a luat măsuri rapide în priviinţa unui jucător accidentat, nu acelaşi lucru s-a întâmplat în perioada Volei Municipal Zalău, când de multe ori, conducerea a transferat voleibalişti care au venit cu probleme medicale şi pentru o perioadă de timp au fost indisponibili.

“Din motive medicale, am renunţat la Levchenko. Noi am avut un acord cu jucătorul, însă contractele devin valabile doar după ce trece şi vizita medicală. El ne-a spus că a fost la un control în Ucraina şi urmează să fie operat, iar în aceste condiţii, noi nu plătim jucători pe care să nu-i putem folosi.Ne-am cerut scuze, dar noi avem o astfel de clauză în contract prin care putem renunţa la jucători, dacă aceştia nu trec vizita medicală”

Adrian Feher – manager secţia de volei de la SCM Zalău

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1