Connect with us

Pescuit și Vânătoare

FOTO. A fost reabilitat drumul de acces pentru pescari pe malul lacului Vîrşolţ, pe tronsonul Recea – Meseşenii de Jos


În cursul acestei săptămâni s-a făcut recepţia lucrărilor pentru drumul de acces al pescarilor pe malul lacului Vîrşolţ, în prezenţa conducerii AJVPS Sălaj


Lacul Vîrşolţ este unul dintre cele mai îndrăgite locuri de pescarii sălăjeni şi nu numai.

AJVPS Sălaj depune eforturi pentru ca pescarii să aibă cele mai bune condiţii, iar unul dintre exemple este chiar reabilitarea drumului de acces pentru pescari, pe malul lacului, pe partea Recea – Meseşenii de Jos.

Drumul a fost reabilitat, iar recepţia lucrărilor a avut loc marţi, în prezenţa directorului asociaţiei, pescarii membri în Consiliul de Conducere al AJVPS Sălaj, paznicii piscicoli şi reprezentantul firmei de construcţii care s-a ocupat de reabilitarea drumului.

“Rugăm pescarii să folosească aceste drumuri doare pentru accesul la locul de pescuit şi să circule cu o viteză moderată. Trebuie să fim conştienţi fiecare dintre noi, fiecare pescar, că aceste investiţii s-au făcut şi sunt făcute pentru noi şi de noi, pentru un pescuit civilizat. Depinde de noi, pescarii, să le avem şi să le folosim mulţi ani de acum înainte. Mulţumesc fiecărui pescare, membru al Clubului Pescarilor din cadrul AJVPS Sălaj pentru implicare şi ajutor”, a spus Veronica Ispas, vicepreşedinte AJVPS Sălaj.

Sursa foto: Veronica Ispas

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Pescuit și Vânătoare