Connect with us

Ştiri din Sălaj

Cine sunt candidații propusi de către Alianța USR PLUS pentru Consiliul Local Zalău?

Fidel principiilor sale de implicare în viața orașului, fiind un partid născut din societatea civilă, format din oameni obișnuiți, USR propune pe lista Alianței USR PLUS oameni din diverse domenii de activitate, cu o bogată experiență profesională.

Împreună cu colegii din PLUS s-a format Alianța USRPLUS și participăm la alegerile locale convinși că, prin implicarea noastră, Zalăul va deveni o urbe animată de cetățeni participanți activ la crearea unui mediu urban prietenos, cu străzi și parcuri curate, cu servicii publice funcționale, cu infrastructură de transport eficientă și infrastructură de recreere modernă, unde calitatea vieții și oportunitățile de dezvoltare ne motivează să spunem – „Zalăul este casa noastră!”

 

  • Gabriela Carmen Olar- profesor de fizică și astronomie, doctorand al Universității Babeș-Bolyai.

Elevii pregătiți de Gabriela au câștigat numeroase medalii la olimpiada de fizică,de  astronomiesau concursuri nationale interdisciplinare . Mentor al tinerei generații, Gabriela este hotărâtă să continue și proiectele sale pentru Zalău. A realizat proiecte și acțiuni în domeniul învățământului, turismului, dezvoltarea orașului și creșterea calității vieții în orașul nostru. Este promotoarea conceptului de Bugetare Participativă în Municipiul Zalau. Își dorește un oraș smart , cu o calitate superioară a vieții cetățenilor săi. Atragerea fondurilor europene, a investitorilor, susținerea afacerilor și proiectelor locale, o administrație locală modernă și orientată spre nevoile cetățenilor, infrastructură, transport în comun eficient și ecologic, sisteme de învățământ și de sănătate adaptate nevoilor locale ,realizarea unui brand turistic al orașului, zone de agrement, teatru, bazin olimpic, turism, sunt doar câteva din proiectele pe care dorește să le implementeze. Gabriela își dorește un oraș atractiv pentru  tineri şi in care  fiecare dintre noi să ne simțim ACASĂ!

 

  • Zoltan Takacs- optometrist ( consultații medicale în domeniul oftalmologiei și optician), antreprenor, Vicepreședinte USR Zalău.

Zoltan este implicat în tot ce înseamnă infrastructură, transport și comunicare. A realizat mai multe proiecte în aceste domenii și își dorește să le continue. A adus in Sălaj conceptul e-Sesizează prin care cetățenii judetului Sălaj pot sesiza neregulile constatate in comunitățile în care trăiesc. A depus proiectul „Take a Bike” prin care se dorește încurajarea și facilitarea utilizării de către zălăuani a bicicletelor ca mijloc de deplasare nepoluant. Vrea ca din funcția de consilier local să se lupte pentru infrastructura orașului, pentru un transport modern și nepoluant și pentru locuri de parcare.

 

  • Adrian Poputea- profesor/antrenor.

Adrian este unul din cei titrați sportivi sălăjeni, cel mai longeviv pugilist al județului și un antrenor de succes la ora actuală. Câștigător a zeci de medalii naționale și internaționale, Adrian este hotărât să se implice în proiecte care să ajute și să dezvolte sportul din municipiul nostru. Fiind din fire un luptător, Adrian este convins că va câștiga în Consiliul Local lupta pentru promovarea sportului pe plan local și pentru un oraș care să ofere mai multe perspective tinerilor.

 

  • Cotoi-Negrean Adrian- inginer.

Adrian este un tânăr ambițios, care a ales să se implice în viața orașului cu gândul în special la tinerii din municipiul nostru. Își doreste un oraș modern, cu locuri de recreere pentru tineri, cu cinematograf, un oraș cu o viață culturală activă dar și cu o infrastructură bine pusă la punct.

  • Rodica Andreea Pop- coordonator logistică și licențiată în Geografia Tursmului în cadrul Universității Babeș-Bolyai, vicepreședinte USR Sălaj.

Implicată de-a lungul timpului în numeroase activități civice în orașul nostru, Andreea este o ecologistă convinsă și de aceea vrea un Zalău verde, un oraș mai curat și își propune să susțină proiecte civice și culturale.

 

  • Iulia Alexandra Dragos- inginer companie multinațională.

Un om plin de idei, care și-a deschis de curând o mică afacere. Iulia este hotărâtă să facă o altfel de ,,politică,, în Consiliu Local și consideră comunicarea cu cetățenii ca fiind cel mai important lucru în relația cu locuitorii orașului.

Ne dorim să dăm viitorul primar al Zalăului și să avem cât mai mulți consilieri locali care să implementeze proiecte realiste și necesare orașului nostru.

Avem oameni cinstiți, profesioniști, devotați și pasionați de soarta orașului Zalău! Vrem să fim cea mai importantă voce în administrația locală, vrem să facem treabă.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj