Connect with us

Ştiri din Sălaj

Şofer depistat băut la volanul unei maşini radiate din circulaţie de mai bine de 8 ani!

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost depistat de poliţiştii din Hida, în timp ce conducea un autoturism radiat din circulaţie de mai bine de 8 ani. Colac peste pupăză, şoferul era şi băut


Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Hida aflaţi în supravegherea traficului rutier au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din judeţul Cluj. Fapta a fost constatată marţi, 25 august, la ora 16.58, pe Drumul Comunal 51A, în localitatea Ugruţiu.

La testarea cu alcooltestul s-a evidenţiat o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că şoferul nu posedă permis de conducere, iar maşina era radiată din circulaţie, din data de 6 august 2012.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru infracţiunile de conducere a  unui vehicul fără permis de conducere, conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj