Connect with us

Ştiri din Sălaj

Bilete de tratament pentru pensionarii sălăjeni

Referitor la repartiția biletelor de tratament, vă informăm că, pentru seria 14, Casei Județene de Pensii Sălaj (CJP Sălaj) i-au fost repartizate 184 bilete în următoarele stațiuni: 1 Mai, Bizușa, Căciulata, Covasna, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Moneasa, Neptun, Ocna Șugatag, Saturn, Sovata, Turda, Tușnad, Tășnad și Vatra Dornei, cu începere din 12 – 15 septembrie (în funcție de stațiune).

Biletele se pot ridica de la sediul instituției, zilnic, de luni până joi între orele 8.00 -14.00, iar vineri între orele 8.00-13.00. Data limită pentru ridicarea biletelor de tratament pentru seria 14 este 07.09.2020, ora 14.00.

În urma alocării automate a biletelor de tratament, la această dată, au rămas locuri libere în următoarele stațiuni: 1 Mai, Bizușa, Covasna, Felix, Geoagiu, Govora, Moneasa, Ocna Șugatag, Tușnad și Tășnad.

Biletele de tratament se eliberează personal titularului, sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta cuponul pentru plata pensiei aferent lunii august 2020 (original sau copie)/adeverinţă eliberată de către angajator cu câştigul brut aferent lunii anterioare repartiţiei, iar biletul de trimitere formular cu regim special de la medicul de familie sau de specialitate în original şi copie doar la prezentarea în stațiune.

Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile și include cazarea cu trei mese pe zi și tratamentul pentru 12 zile.

Până în prezent, pentru acest an, au fost depuse 2131 cereri privind acordarea de bilete de tratament.

Persoanele interesate pot obține relații suplimentare la numerele de telefon 0260/622.990 – 0799/902699 – Compartiment Bilete de Tratament.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj