Connect with us

FOTBAL

Plecări în masă la Sportul Şimleu. Andrei Chiş şi alţi cinci jucători, puşi pe liber


Din lotul pentru Liga a III-a nu mai fac parte şase jucători. Conducerea tehnică a decis să renunţe la Andrei Chiş – unul dintre golgheterii echipei în Liga a IV-a, la Eduard Trinka, Florin Moisi, Sergiu Horvat, Răzvan Satmari şi Cătălin Bence


În doar câteva săptămâni, Sportul Şimleu trebuie să îşi formeze lotul cu care va aborda campionatul Ligii a III-a, iar în aceste zile, conducerea lucrează la acest aspect.

S-au făcut primele transferuri, însă antrenorul George Zima împreună cu conducerea adminstrativă a renunţat şi la o parte dintre jucătorii de care nu mai este nevoie.

Deja şase jucători au fost puşi pe liber, între aceştia fiind şi Andrei Chiş, cel care a fost unul dintre golgheterii echipei în Liga a IV-a. S-a renunţat şi la Eduard Trinka care deja a revenit la CS Barcău Nuşfalău, iar din lot nu mai fac parte Florin Moisi, Sergiu Horvat, Răzvan Satmari şi Cătălin Bence.

“Am renunţat la unii jucători care am considerat că nu ne pot ajuta în Liga a III-a. Sunt deciziile mele. Eu am încercat  să dau o şansă, dar până la un anumit punct. Când am văzut că nu am cu cine am decis să renunţ la ei. Deocamdată au plecat şase jucători, dar mai pot fi plecări, în funcţie şi de ce jucători mai aducem. Acum am rămas cu 19 jucători şi vom vedea ce noutăţi mai apar”, ne-a declarat antrenorul George Zima.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL