Connect with us

Ştiri din Sălaj

Partidul Ecologist Sălaj a depus candidaturile pentru Consiliul Judeţean Sălaj şi Consiliul Local Zalău


Ecologiştii sălăjeni propun candidaţi în peste 50% din localităţile judeţului 


Partidul Ecologist Sălaj a reuşit să-şi depună la începutul acestei săptămâni listele de candidaţi. Ecologiştii se adresează cu candidaturi la jumătate din electoratul judeţului, iar în două comune – Someş Odorhei şi Meseşenii de Jos vin şi cu propuneri de primari.

Partidul Ecologist a depus listă atât pentru Consiliul Judeţean Sălaj, cât şi pentru Consiliul Local Zalău.
Ecologiştii se bazează în mare măsura pe oameni noi, în special din mediul privat, care nu au mai făcut politică. Lia Stanca, preşedintele PER Sălaj susţine că procentul de candidaţi ai PER care înainte au fost angrenaţi în politică este de maxim cinci la sută.

Majoritatea candidaţilor pe care îi propune Partidul Ecologist sunt antreprenori, reprezentanţi de vânzări, avocaţi sau persoane cu diferite profesii în mediul privat.

“Echipa PER a căutat să avem persoane pe liste, care pot schimba în bine comunitatea unde vor fi aleşi. Nu am depus listele doar de dragul de a le depune şi a fi pe buletinul de vot. Consider că avem oameni capabili, de la antreprenori la avocaţi, oameni care în mare parte nu au mai făcut politică şi care sunt pregătiţi să contribuie la binele comunităţii. A fost greu să identificăm astfel de persoane capabile, dar în cele din urmă am reuşit”, susţine Lia Stanca, preşedintele PER Sălaj.

Partidul Ecolgosit Sălaj vine în faţa sălăjenilor aşadar cu oameni dornici de a schimba modul în care se face politică. Sloganul partidului este “Un mediu curat, un viitor asigurat. Alege Viaţa”, iar candidaţii acestuia au principii şi valori care preţuiesc viaţa în toate formele ei.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj