Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un caz de coronavirus, plimbat între Zalha şi Şimişna dintr-o eroare scriptică


O persoană infectată cu coronavirus a fost trecută de oficialităţi ca fiind domiciliată în comuna Şimişna, pe când aceasta era din comuna Zalha. Cel mai probabil eroarea s-a produs din cauza faptului că în ambele comune este acelaşi medic de familie – Basaleh Saleh Ayoub


Publicam pe 19 august harta judeţului Sălaj în ceea ce priveşte cazurile de coronavirus, cele active, dar şi cele care au fost în total de la începutul pandemiei şi până în prezent în Sălaj.

Interesant este faptul că autorităţile competente au trecut în dreptul comunei Şimişna un caz activ, iar în dreptul comunei Zalha zero cazuri din zero. Adică Zalha era curată şi Şimişna avea un caz.

Din păcate însă, nici măcar autorităţile nu ştiu care este situaţia reală din teritoriu, aşa se face că era exact invers, iar dintr-o eroare scriptică cazul din Zalha a fost trecut în Şimişna.

Cel mai probabil, gafa autorităţilor – pentru că redacţia noastră a prelaut datele dintr-un document intern al organelor competente – vine ca urmare a faptului că atât în Zalha cât şi în Şimişna este acelaşi medic de familie – Basaleh Saleh Ayoub.

De remarcat faptul că autorităţile au raportat astăzi un caz în Zalha, aşa se face că la ora actuală în Şimişna sunt zero cazuri, iar în Zalha, un caz.

“Comunicat important!
Referitor la articolul publicat in ziarul ”Sportul Salajean” din data de 19.08.2020, în care se anunță ca în comuna Șimișna există un caz de covid 19, va aducem la cunostinta ca informațiile din ziar sunt eronate.
în comuna Șimișna, nu există si nu a existat pana la aceasta data nici un caz de covid 19.

Primar
Prodan Călin Cristian

Medic de familie
Dr. Basaleh Saleh Ayoub”, transmite şi Primăria Şimişna.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj