Connect with us

Ştiri din Sălaj

Cristian Opriş şi-a depus oficial candidatura la Primăria Şimleu Silvaniei


Propunerea de candidat a PSD în oraşul de la poalele Măgurii este hotărât sută la sută să oprească supremaţia lui Septimiu Ţurcaş din oraş


Cristian Opriş şi-a depus oficial candidatura la Primăria oraşului Şimleu Silvaniei. Alături de candidatura pentru funcţia de primar, acesta a depus şi actele pentru candidaţii la Consiliul Local Şimleu Silvaniei.
Cristian Opriş este omul cu care PSD speră să stopeze supremaţia liberalilor din oraşul de la poalele Măgurii.

Cristian Opriş este un cunoscut om de afaceri din oraşul Şimleu Silvaniei care a decis să candideze din partea PSD la funcţia de primar.

În vârstă de 44 de ani, acesta a realizat în Şimleu Silvaniei investiţii de aproximativ un milion de euro. Are studii superioare în marketing, iar din postura de antreprenor, vrea să îşi folosească toată experienţa acumulată în câmpul muncii, în slujba cetăţenilor.

Cristian Opriş are mai multe proiecte pentru Şimleu Silvaniei, printre care amintim crearea de locuri de muncă, crearea unui parc industrial, accesarea de fonduri europene pentru modernizarea şi reabilitarea oraşului; sprijinirea cetăţenilor care doresc să facă investiţii în Simleu Silvaniei; extinderea intravilanului în vederea atribuirii de terenuri pentru construcţii de locuinţe şi modernizarea ştrandului termal.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj