Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu, învinsă la scor în amicalul cu Unirea Dej. Şimleuanii au jucat în 8 oameni ultimele 25 de minute!


La primul amical de la promovarea în Liga a III-a, echipa antrenată de George Zima a fost învinsă cu 6 – 0 de Unirea Dej. Diferenţa mare de scor s-a datorat faptului că şimleuanii au jucat în 8 oameni în ultimele 25 de minute, după ce doi jucători s-a accidentat, iar Alex Cătuna a văzut cartonaşul roşu


Sportul Şimleu este în plină pregătire pentru Liga a III-a, iar la o săptămână după reluarea antrenamentelor, gruparea de sub Măgură a disputat primul joc de verificare.

Adversară a fost tot o echipă din Liga a III-a, Unirea Dej, în faţa căreia, Sportul Şimleu a pierdut cu 6 – 0. A fost însă un scor mult prea dur pentru tânăra echipă antrenată de George Zima, care a fost nevoită să joace în doar 8 oameni, în ultimele 25 de minute.

Până prin minutul 50, Sportul a avut şi momente bune, iar la 0 – 0, gruparea de sub Măgură a avut două ocazii mari de a deschide scorul. S-a făcut 1 – 0 în minutul 26, după o lipsă de marcaj, iar 10 minute mai târziu, gazdele au făcut 2 – 0.

Acesta a fost scorul pauzei, dar imediat după reluare, Sportul a irosit o şansă uriaşă de a reduce din diferenţă, prin Adelin Neaga, care a ratat din faţa porţii, de la 6 m!  Au marcat însă gazdele în minutul 55, după un contraatac, iar după câteva minute, Sportul nu a mai putut conta în joc.

Doi jucători s-au accidentat, iar Alex Cătuna a văzut cartonaşul roşu, astfel că în ultimele 25 de minute s-a jucat 8 contra 11, fapt de care a profitat Unirea Dej şi a mai înscris de trei ori.

“Până prin minutul 55 am jucat destul de bine, dar am ratat foarte mult. Scorul nu este relevant, fiindcă noi am jucat în 8 oameni de prin minutul 65. Nu mai vorbes de arbitraj, fiindcă a fost împotriva noastră. Am avut şi momente bune în acest amical, în care am ratat patru ocazii, dintre care două singur cu portarul”, a spus antrenorul George Zima.

În acest meci, antrenorul a testat mai mulţi jucători veniţi în probe, Gabriel Caba, Denis Laza, Ciprian Nagy, dar şi un jucător de culoare. La amicalul de miercuri au jucat şi primele două achiziţii, portarul Sipos Jozsef şi mijlocaşul Bogdan Ciaca.

Unirea Dej – Sportul Şimleu 6 – 0 (2 – 0)

Sportul: Paul Cosma – Bogdan Oltean, Marius Leitan, Gabriel Caba, Bogdan Ciaca, George Pop, Luigi Pop, Daniel Contraş, Răzvan Pop, Adelin Neaga şi Codruţ Ardelean. Au mai jucat: Sipos Jozsef – Sebastian Pop, Silviu Crişan, Denis Laza, Alexandru Cătuna, Vlad Pop, Daniel Gut, Lazăr Zoltan, Ciprian Nagy şi Ageman Boateng. Antrenor: George Zima

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL