Connect with us

Ştiri din Sălaj

Două blocuri din Zalău se reabilitează cu fonduri europene


Două blocuri din Zalău vor beneficia de anvelopare, izolare a planșeelor, înlocuire a tâmplăriei de lemn cu tâmplărie PVC. Termenul de execuție al poiectului este de 8 respectiv 12 luni


Miercuri, 19 august, în sala “Avram Iancu” din cadrul Primăriei Municipiului Zalău a fost efectuată procedura de predare a amplasamentului pentru proiectul privind 𝐂𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐞𝐧𝐭̦𝐞𝐢 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐞𝐭𝐢𝐜𝐞 𝐚 𝐛𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐢𝐧𝐭̦𝐞 𝐆𝟏𝟔𝟒 𝐬̦𝐢 𝐛𝐥𝐨𝐜 𝟖𝟎 (𝐬𝐜𝐚𝐫𝐚 𝐀) 𝐝𝐢𝐧 𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥 𝐙𝐚𝐥𝐚̆𝐮.

La ședință au participat reprezentanți ai instituției, constructorul, dirigintele de șantier și membri ai asociațiilor de proprietari.

Prin intermediul acestui proiect vor fi executate lucrări de anvelopare a celor două blocuri, izolare a planșeelor, înlocuire a tâmplăriei de lemn cu tâmplărie PVC și geamuri termopan și închidere a balcoanelor cu geamuri termopan.

Lucrările la cele două blocuri sunt finanțate din fonduri europene nerambursabile, în valoare de 3.020.829,48 lei, iar executantul lucrării este SC Avril SRL.

Termenul de execuție al lucrărilor la blocul G164 – situat pe str. Tudor Vladimirescu, nr. 39 este de 12 luni, iar la blocul 80 (scara A) – situat pe str, Crișan, nr. 1A, termenul de execuție este de 8 luni.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj