Connect with us

DIVIZIA A1

Acuzat de FURT, Vasile Coţa este disperat după banii Primăriei Zalău


Preşedintele Volei Municipal Zalău este acuzat de delapidarea unor sume imense de bani de la echipa de volei. Totuşi, într-un demers disperat prin intermediul televiziunii pe care o patronează, acesta acuză Primăria Zalău că dă banii zălăuanilor la… Dej, uitând să informeze telespectatorii că aceeaşi bani dedicaţi voleiului au ajuns la… Aghireş, acolo unde Coţa a fost arestat preventiv la domiciliu


Situaţie de prost gust. Nici nu ştii dacă să râzi sau să plângi. Aflat în arest, apoi în arest la domiciliu, iar acum sub control judiciar, Vasile Coţa, cel acuzat că a furat bani de la echipa Volei Municipal Zalău, face acuze grave.

Coţa, desigur, nu direct, ci indirect prin postul TV plin de datorii pe care îl patronează în acte, a ieşit la atac. Un atac ieftin, mult prea fără sens şi logică.

Desigur, campania de defăimare a clubului SCM Zalău şi a Primăriei Zalău a început în urmă cu aproximativ o lună – două, iar acum a atins apogeul.

Atacurile familiei Coţa la adresa finanţării SCM Zalău, un club de volei care încearcă să readucă oraşul pe prima scenă a sportului acolo unde îi este locul, par a fi o încercare disperată de a obţine iar finanţare de la Primăria Zalău.

Astfel, de la Coţa aflăm că “Banii zălăuanilor au ajuns la Volei Dej”, aşa cum este titlul unui material de presă care se pretinde a fi anchetă.

Din păcate însă, Coţa a uitat de titlul “Banii zălăuanilor au ajuns la Aghireş”, iar Aghireş, acolo unde au fost arestaţi la domiciliu cei doi soţi, poate fi înlocuit cu “Daniela Coţa”.

Noi doar reamintim ceea ce acelaşi post TV a uitat să precizeze… Pe numele lui Vasile Coţa, preşedintele echipei Volei Municipal Zalău, procurorii efectuează cercetări pentru săvârşirea a cinci infracţiuni.

Astfel, pe numele lui Vasile Coţa s-a început urmărirea penală pentru infracţiunea de obţinere ilegală de fonduri prevăzută de articolul 306 din Codul Penal, dar şi pentru infracţiunea de delapidare prevăzută de articolul 295 din acelaşi Cod Penal.

Vasile Coţa mai este acuzat şi de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, acestea fiind prevăzute la articolele 320, 323 şi 322 din Codul Penal.

Mai mult, pentru aceste capete de acuzare, inculpatul a fost reţinut preventiv, apoi arestat la domiciliu, iar acum se află sub control judiciar.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1